''Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar'' ödülleri - Başvurular başladı!

TAKİP ET

"Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödülleri için başvurular başladı. Başvurular 10 Şubat 2022 Cuma günü sona erecek. Ayrıntılar...

Enerji ve tabii kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödülleri için başvurular başladı. 

"Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödülü için başvurular 10 Şubat 2023 Cuma günü sona erecek.

GÜNDER (Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu - Türkiye Bölümü), konuyla ilgili bilgi paylaşımı yaptı.

 

ayrıntılar...

GÜNDER (Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu - Türkiye Bölümü)Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in GÜNDER Başkanı Kutay Kaleli'ye gönderdiği "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödülleri konulu davet mektubunu üyeleri ile paylaştı.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in GÜNDER Başkanı Kutay Kaleli'ye gönderdiği davet mektubu şöyle:

''Sektörümüzde kadınlarımızın daha çok yer aldığı bir iklimin oluşturulmasının, ülkemizin enerji alanındaki güçlü yarınlarına büyük değer katacağı inancıyla; Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödül programı için aday başvurularını almaya başlıyoruz.

Milli Enerji ve Maden Politikamız çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bu projeyle kadınlarımızın enerji ve maden sektörlerine olan katkısını büyütmeyi; ilgili alanlarda başarılara imza atan kadın profesyonellerimiz ve akademisyenlerimizin hikâyelerini kamuoyunun gündemine taşıyarak, enerji sektöründe daha fazla kadın temsiline yönelik toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyoruz.

Enerji ve maden sektörünün gelişme ve büyüme hedeflerine de katkı sunmasını amaçladığımız programımız kapsamında, "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar-Profesyonel Ödülü Kategorisi" için, Sivil Toplum Kuruluşu olarak temsil ettiğiniz özel sektör şirketleri tarafından Bakanlığımıza iletilecek adaylar, iş, akademi, sanat dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan seçkin jürimizin değerlendirmesine sunulacaktır.

10 Şubat 2023 Cuma günü saat 17.00'ye kadar sürecek başvuruların ardından, jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye girecek başarılı kadınlarımız Mart ayında düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacaklar.

Birliğiniz/Derneğiniz tarafından üyelerinize yapacağınız duyurunun ardından; şirketlerce ekte bilgisi yer alan şartlara uygun olarak Bakanlığımıza ileteceğiniz adaylarınıza şimdiden başarılar diler, enerjisiyle ülkemize güç katan kadınlarımıza sunacağınız bu kıymetli destek için teşekkür ederim. En içten dileklerimle.''

GÜNDER, yarışmayla ilgili davet mektubunu 'T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih DÖNMEZ tarafından GÜNDER'e iletilen "TÜRKİYE'YE ENERJİ VEREN KADINLAR- PROFESYONEL ÖDÜLÜ" için başvuru davet mektubu' başlığıyla sosyal medya hesabı üzerinden de yayınladı. 

 

enerji ekonomisi

Türkiyeye Enerji veren Kadınlar Türkiyeye Enerji veren kadınlar ödülleri GÜNDER Enerji Güneş Enerjisi