Groupama Sigorta - GES'ler artık güvencemizde!

TAKİP ET

Son yedi yılda kurulu gücü neredeyse 200 kat artan güneş enerji santrallerine yönelik ürün, santral yatırımcılarının risklerini en aza indirecek şekilde tasarlandı. Groupama Sigorta... (Enerji Ekonomisi).

- Ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Groupama, yenilenebilir enerji sektörüne yönelik bir ürün geliştirdi. Son yedi yılda kurulu gücü neredeyse 200 kat artan güneş enerji santrallerine yönelik ürün, santral yatırımcılarının risklerini en aza indirecek şekilde tasarlandı. 

Türkiye’nin de taraf olduğu Paris Anlaşması sonrasında sıfır karbon hedefine ulaşmanın küresel ölçekte önem arz ettiğini vurgulayan Groupama Sigorta Teknik ve Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Bayram, “Sıfır karbon hedefine hem şirketler hem de bireyler bazında alınacak önlemlerle ulaşılacak. Bu bağlamda sigorta sektörüne de önemli bir sorumluluk düştüğüne inanıyoruz. Temel rolümüz olan risk yönetimi konusunda sigortalılarımızın yanındayız. Sürdürülebilir çevreye katkıda bulunan elektrikli araçlara özel teminatlarımız ve konut sigortası kapsamındaki çatı üstü güneş panellerine yönelik opsiyonel teminatlarımızdan sonra şimdi de Güneş Enerjisi Santrali ürünümüzle yenilenebilir enerji yatırımlarında riski en aza indirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Kaynak ve haberin devamı için,

- TIKLAYIN!


Enerji Ekonomisi

GES güneş enerjisi Groupama Sigorta enerji