GreenTech İzmir 2021 başvuruları için son 1 hafta - İzmir Kalkınma Ajansı...

TAKİP ET

- GreenTech İzmir 2021 Programı başvuruları için son 1 hafta...

- Son başvuru tarihi - 27 Ekim 2021

- Ayrıntılı bilgi ve başvuru için 


İzmir Kalkınma Ajansı, konuyla ilgili bilgi paylaşımı yaptı...

AYRINTILAR!

GreenTech İzmir

BAŞVURU | APPLICATION

15 Eylül – 27 Ekim | 15 September – 27 October 2021

Başvuru formunu doldurarak programa başvuru yapabilirsiniz.


TIKLAYIN... BAŞVUR | APPLY

 

GREENTECH İZMİR:

■ Değişime daha hızlı uyum sağlamak
■ Yeni teknolojilerin sunduğu fırsatlardan erken faydalanan olmak
■ Birlikte dönüşmek
■ Birlikte daha hızlı büyümek
■ Sürdürülebilirlik temasında birlikte değer yaratmak için, kurumsal aktörlerle yeşil teknoloji startuplarını bir araya getiriyoruz.

Küresel gündemin en önemli meselelerinden olan sürdürülebilirliğe birlikte katkı vermek ve iş birliğinin ilk adımlarını atmak için buluşuyoruz. Kurumsal aktörlerle startupların iş birliği, girişimcilik ve inovasyon ekosisteminin bir sonraki aşamaya geçebilmesi için olmazsa olmaz.  Ortak Ar-Ge projelerinden, hizmet/ürün satışına, yatırımlardan teknoloji lisanslamaya kadar farklı birçok kanaldan iş birliği için ön koşul ilk teması sağlamak. Kurumsal aktörlerle buluşmaya hazır yeşil teknoloji startuplarının işbirliği için gereken hazırlığı ve ilk görüşmeleri sağlamayı amaçlıyoruz. Gereken hazırlığı sağlamak üzere programa başvurusu kabul edilen startupları online girişimcilik kampına alıyoruz. Hazırlık kampı sonrasında startupları yenilikçi ürün/hizmetlerini sunmak üzere kamu kurumları, belediyeler, organize sanayi bölgeleri ve büyük şirketler gibi kurumsal aktörlerle Demo Day etkinliğinde buluşturuyoruz.

İlki 2018 yılında İzmir’den startupların katılımıyla düzenlenen Program, 2019 yılında tüm Türkiye’den startupların katılımına açıldı ve yoğun ilgi gördü. 2020 yılında çevrimiçi ortama taşınan etkinliğe akademik girişimcilik modülü eklendi. Her yıl yeniliklerle devam eden programın 2021 yılında dahil edilen tarım girişimciliği bileşeniyle etki alanını genişletmesi hedefleniyor.
 

Enerji Ekonomisi

GREENTECH İZMİR ENERJİ EKONOMİSİ yeşil