'Gençleri elektrik dağıtım sektörü ile tanışmaya davet ediyoruz' - ELDER

TAKİP ET

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), 'Gençleri elektrik dağıtım sektörü ile tanışmaya davet ediyoruz' başlıklı duyuru yaptı.

'Başvuranlarla uygun görev ve faaliyetler söz konusu oldukça e-posta veya telefon numaraları üzerinden başvuranlarla iletişim kurularak çalışmaya katılmaya davet edilebilecekler.'
 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER),

'Gençleri elektrik dağıtım sektörü ile tanışmaya davet ediyoruz' 



Ayrıntılar...

ELDER - Gönüllülük ve Stajyerlik Başvuru Formu
'Gönüllülük ve Stajyerlik çalışmaları, üniversite öğrencisi veya yeni mezun gençlerin Elder ve elektrik dağıtım sektörü faaliyetlerine katılımını teşvik etmek amacıyla, Sivil Toplum Destek Programı III. Dönemi kapsamında AB mali yardımlarıyla desteklenen "Elder Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi ve Elektrik Dağıtım Sektöründe STK-Kamu Diyaloğunun Geliştirilmesi Projesi" kapsamında hazırlanmıştır.

Toplanılan formlar başvuranların belirttikleri ilgi alanlarına uygun olarak Elder Koordinatörleriyle paylaşılacaktır. Formlar bir yıl süreyle kayıt altında tutulacak, başvuranlarla uygun görev ve faaliyetler söz konusu oldukça e-posta veya telefon numaraları üzerinden başvuranlarla iletişim kurularak çalışmaya katılmaya davet edilebileceklerdir.
Kadın adaylara ve 30 yaşından genç başvuranlara öncelik verilecektir.'

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için,

Tıklayın...



Enerji Ekonomisi

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği ELDER Elektrik dağıtımı Enerji Ekonomisi