Genç Enerji MT Programı - Başvurular başladı!

TAKİP ET

Genç Enerji MT Programına başvuruları 9 Nisan 2023 tarihinde sona erecek - Eksim Holding...

Eksim Holding, Genç Enerji MT Programı’nın üçüncüsü devreye alındı. Üniversiteden yeni mezun, yüksek lisans öğrencisi ve üniversite 3 ile 4.sınıf öğrencilerinin yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenlenen Genç Enerji MT Programı başladı. Eksim Holding bu programla gençleri farklı alanlarda istihdam etmeyi hedefliyor. 

 

ayrıntılar...

Nitelikli genç istihdamının artırılması amacıyla çalışmalar yürüten Eksim Holding, Genç Enerji MT Programı’nın üçüncüsünü hayata geçirdi. 6 Mart’ta başlayan ve 9 Nisan’a kadar sürecek olan başvuru sürecinin ardından adaylar Genel Yetenek Testi, İngilizce Testi ve Video Mülakat aşamalarından başarılı olan adaylar ile İstanbul ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirilecek mülakatlar sonrasında Finans, Teknoloji, Pazarlama gibi çeşitli bölümlerde çalışmaya başlayacaklar. Genç Enerji MT Programı; enerjiden, gıdaya, yenilenebilir kaynaklardan, sermaye yatırımına kadar farklı sektörlerde eğitim ve deneyim imkânı sunacak. 

 

Gençlerin Hayatlarına Dokunuyoruz

Genç Enerji MT Programı ile ilgili bilgi veren Eksim Holding İnsan Kaynakları Başkanı Hasan Kaya yaptığı açıklamada “Eğitim ve istihdama katkı sağlama hedefiyle bugüne kadar birçok gencin hayatına dokunduk. Gençlerimizin nitelikli ve yetkin birer çalışan olması amacıyla hayata geçirdiğimiz programlardan aldığımız sonuçlar bizi mutlu etti. 9 bini aşkın Eksim Ailesi, teknolojik, inovatif ve sürdürülebilir iş alanlarıyla gençlerimizin kariyer yolundaki tercihi olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Genç Enerji MT Programına başvurular!

Son başvuru tarihi: 9 Nisan 2023

Başvuru için link: https://eksimgencenerji.com/

 

enerji ekonomisi

Genç Enerji MT Programı genç enerji