''Gelişen ve Gelişmekte Olan Ekonomilerde Temiz Enerji için Özel Sektör Finansmanı'' - RAPOR!

TAKİP ET

IEA... Gelişmekte olan ekonomilerdeki temiz enerji geçişlerine çok ihtiyaç duyulan yatırım ve finansman raporunu açıkladı. 

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA)... Gelişmekte olan ekonomilerdeki temiz enerji geçişlerine çok ihtiyaç duyulan yatırım ve finansman raporunu açıkladı. 


IEA... Raporumuza göre, 2050 yılına kadar net sıfır emisyon yolunda ilerlemek, emdes'te temiz enerji harcamalarının 2030 yılına kadar üç kattan fazla artmasını gerektirecek.Yalnızca kamu finansmanı kapasitesinin çok ötesinde. Bu nedenle özel sermayenin benzeri görülmemiş bir seferberlik gerekiyor.

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) ve Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından hazırlanan özel rapor, temel engelleri ve bunların nasıl ortadan kaldırılacağını belirlemekte. Ve, enerji geçişi için özel sermaye akışlarında büyük bir ivme sağlayabilecek politika eylemlerini ve finansal araçlarına vurgu yapmakta. Rapor, bir eylem çağrısı olup ve hem iklim hem de enerji hedeflerine ulaşmak için neyin gerekli olduğuna dair net bir yol haritası sunmaktadır..

 

link...

''Gelişen ve Gelişmekte Olan Ekonomilerde Temiz Enerji için Özel Sektör Finansmanı''

Raporun tamamı için tıklayınız...

 

temiz enerji haberleri - enerji ekonomisi

temiz enerji haberleri enerji ekonomisi