GAZBİR Başkanı Arslan değerlendirecek - Küresel Enerji Darboğazı Türkiye'yi Nasıl Etkiliyor?

TAKİP ET

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, Enerji Krizini değerlendirecek. Ayrıntılar...

GAZBİR duyurdu

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR): 'Dünya Gazetesi tarafından 20 Aralık 2021 tarihinde düzenlenecek olan Krizde Enerji, Enerjide Kriz: Küresel Enerji Darboğazı Türkiye’yi Nasıl Etkiliyor? başlıklı webinarda GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan panelist olarak yer alacaktır.'

Türkiye ilk kez ne zaman doğal gaz kullanmaya başladı?


 

Kayıt için,

TIKLAYIN

 

BİLGİ

GAZBİR (Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği) - Tarihçe

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR), Türkiye genelinde doğal gaz dağıtım faaliyeti yapan doğal gaz dağıtım şirketlerinin oluşturduğu çatı kuruluş olarak faaliyetini sürdüren bir sivil toplum kuruluşudur. Unvanında yer alan “Türkiye” ibaresi ile GAZBİR 2004 yılından bu yana kamu yararına çalışan dernek statüsünde çalışmalarını sürdürmektedir. GAZBİR üyelerinin tamamı tüzel kişilik statüsüne haizdir.

GAZBİR ülkemizin ilerlemesine ve kalkınmasına katkı sağlamak üzere doğal gaz piyasasının gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerin yanı sıra, ana faaliyet konusu olarak şehir içi doğal gaz dağıtım sektöründe meydana gelen gelişmeleri takip etmek, dağıtım şirketleri arasında koordinasyonu sağlamak, doğal gaz kullanıcılarının hizmet kalitesini artırıcı tedbirlerin alınması amacıyla kamu ve özel sektör nezdinde faaliyette bulunmak üzere kurulmuştur.

GAZBİR- Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği’nin iktisadi işletmesi ve Teknik Merkezi olarak; GAZMER Doğal Gaz ve Enerji Eğitim Belgelendirme Denetim ve Teknolojik Hizmetler Ltd.Şti.” doğal gaz ve diğer tüm enerji sektöründe ihtiyaç duyulan eğitim, araştırma-geliştirme, laboratuvar ve ortak teknik gereksinimlerin karşılanması amacıyla MYK ve TÜRKAK akredite kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

'GAZBİR- Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği, Avrupa ve dünya çapında doğal gaz alanından faaliyet gösteren IGU-International Gas Union (Uluslararası Gaz Birliği) ve TOBB-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyesi bir kuruluştur.'
GAZBİR (Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği) - Tarihçe

Enerji Ekonomisi


 

gazbir enerji enerji krizi enerji ekonomisi