Farklılaştırılmış ürünlerle ilgili önemli bilgi

TAKİP ET

Farklılaştırılmış ürünler son dönemde akaryakıt pazarına, hızla yaygınlaşıyor. Nu anlamda Petrol Ofisi'nin (PO) farklılaştırılmış ürünlerle ilgili açıklaması önem arzediyor.

Farklılaştırılmış ürünler son dönemde akaryakıt pazarına, hızla yaygınlaşıyor. Nu anlamda Petrol Ofisi’nin (PO) farklılaştırılmış ürünlerle ilgili açıklaması önem arzediyor. İşte bütün araç sahiplerini ilgilendiren o bilgilendirici açıklama: Petrol Ofisi olarak sürdürülebilir ürün geliştirme ve hizmet anlayışını ilke edinerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu çerçevede müşterilerimize en yüksek teknoloji ile geliştirilmiş en iyi akaryakıtları sunmayı sorumluluğumuz olarak kabul ederek farklılaştırılmış ürünlerimizi kullanımınıza sunuyoruz. Petrol Ofisi ürünleri; akaryakıt katkıları endüstrisinde dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Afton Chemical ile yapılan ürün geliştirme çalışmalarıyla farklılaştırılmıştır. Bu ürünlerin performans ve ayırıcı özellikleri ülkemizde ve yurt dışında bulunan saygın ve bağımsız araştırma kuruluşları ve test merkezlerinde gerçekleştirilen testlerle ortaya konmuştur. Petrol Ofisi dizel ve benzin ürünleri; araca, sürüş şekline ve sürüş şartlarına bağlı olarak 100 lt'de 4 lt'ye varan oranda yakıt ekonomisi sağlamaktadır. Bu özellik Yeni Prodizel’i kapsamamaktadır. Petrol Ofisi yakıtları ilk depodan itibaren etkin temizlik, güçlü motor, hissedilir sürüş üstünlüğü ve daha fazla güç ile daha seri ivmelenme sağlamakta olup sürekli kullanımları ile de motoru ilk günkü gücüne kavuşturur. 
 

EPDK kriterlerine uygun olmak zorunda
Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa Birliği standartlarına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olmak zorundadır. Bu kapsamda yakıt türüne göre hepsi araçlarda güvenle kullanılabilirler. Farklılaştırılmış ürünler ile diğerleri arasında kalite vb. düzenlenmiş özellikler bakımından otomobil, otobüs, kamyon, tır, traktör vb. araç türüne göre sınırlayıcı ayrımlar bulunmamaktadır.

ck enerji akdeniz elektrik hayatı aydınlat