EÜAŞ İstanbul Doğalgaz İHALE duyurusu yaptı!

TAKİP ET

EÜAŞ İstanbul Doğalgaz Santralları İşletme Müdürlüğü 'GAZ VE BUHAR TÜRBİNİ GENERATÖRLERİ İKAZ SİSTEMİNE AİT MALZEMELERİN YEDEKLERİNİN ALIMI İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

 'GAZ VE BUHAR TÜRBİNİ GENERATÖRLERİ İKAZ SİSTEMİNE AİT MALZEMELERİN YEDEKLERİNİN ALIMI İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

 

EÜAŞ İstanbul Doğalgaz Santralları İşletme Müdürlüğü

 

Ayrıntılar...

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) İstanbul Doğalgaz Santralları İşletme Müdürlüğü 'GAZ VE BUHAR TÜRBİNİ GENERATÖRLERİ İKAZ SİSTEMİNE AİT MALZEMELERİN YEDEKLERİNİN ALIMI İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

İHALE KONUSUNUN: 'İşletme Müdürlüğümüz 4. ve 5. Ünitelerindeki Gaz ve Buhar Türbini Generatörleri İkaz Sistemine ait malzemelerin yedeklerinin temini işidir.' EÜAŞ İstanbul Doğalgaz Santralları İşletme Müdürlüğü'nün ihale ayrıntıları için bugünkü Resmi Gazete'nin 'Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları' bölümüne bakılabilir (23 Temmuz 2022 tarih ve 31901 sayılı Resmi Gazete İhale İlanları).

 

 

Enerji Ekonomisi

Resmi Gazete İhale İlanları Resmi gazee artırma ilanları resmi gazee çeşitli ilanlar eüaş ihale ilanları enerji ekonomisi