EÜAŞ Genel Müdürü Zafer Benli - MESAJ yayınladı!

TAKİP ET

EÜAŞ Genel Müdürü Zafer Benli: ''Varlık sebebimiz Türk devletini güçlü kılmak, Milletimizin refahına, kalkınmasına üreterek destek vermektir. Kullandığımız kaynaklar kamu kaynağıdır, her kuruşuna sahip çıkmalı ve çoğaltmalıyız.''

''Genel Müdürümüz Zafer Benli'nin çalışma arkadaşlarımıza mesajı: Varlık sebebimiz Türk devletini güçlü kılmak, Milletimizin refahına, kalkınmasına üreterek destek vermektir. Kullandığımız kaynaklar kamu kaynağıdır, her kuruşuna sahip çıkmalı ve çoğaltmalıyız.''

EÜAŞ (Elektrik Üretim AŞ)

 

EÜAŞ (Elektrik Üretim AŞ) Genel Müdürü Zafer Benli'nin mesajı...

 

Kıymetli Çalışma Arkadaşlarım,

''Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar'ın tensipleriyle EÜAŞ Genel Müdürlüğüne atandım. Daha önce 6 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptığım Kurumumuzda tekrar sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı mutluyum.

Bizler kamu görevi yapmaktayız ve verdiğimiz hizmetin vatandaş memnuniyeti odaklı olması her şart altında kesintisiz devam etmesini gerekli kilmaktadır. Varlık sebebimiz; Türk Devletini güçlü kılmak, Türk Milletinin refahına ve kalkinmasına üreterek destek vermek, Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlamaktır.

Kullandığımız kaynaklar 85 milyonluk Büyük Türk Milletinin kaynaklarıdır. Her kuruşuna sahip çıkmalı, korumalı, bilinçli ve verimli kullanarak artırmalıyız.

Her kademedeki çalışanımız bizim için değerlidir ve Kurumumuza azami ölçüde katkı koymasını beklediğimiz en önemli paydaşımızdır. Tek başımıza değil ancak hep birlikte olursak başaracağımıza yürekten inanmaktayım. Bu doğrultuda ortak aklı ve istişareyi harekete geçirerek konuşacak, tartışacak, en doğru yolu birlikte bulacağız. İnternet sitemizde yer alan “Görüş ve Önerilerinizi Genel Müdüre Yazın" sayfasını etkin olarak kullanmaktayım. Internet sayfamız aracılığıyla veya herhangi bir şekilde bana ulaşarak görüş ve önerilerinizi iletmenizi bekliyorum.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturundan hareketle insan sağlığını önceleyen bir anlayışla bu dönem iş sağlığı ve güvenliği özel önem verdiğimiz konulardan biri olacaktır. Hepinizden de iş sağlığı ve güvenliği kurallarına azami özen göstermenizi hassaten rica ediyorum.

"Ülkesini en çok seven, işini en iyi yapandır" anlayışıyla el ele vererek Kurumumuzun günlük işlerinin yanı sıra bizi geleceğe taşıyacak hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Zira nihai amacımız Dünya mazlumlarının tek umudu olan Devletimize ve Milletimize hizmet etmektir.

İçinde bulunduğumuz mübarek Muharrem ayı münasebetiyle Kerbelâ hürmetine, Hüseyin hürmetine şerlerin def olmasını, hayırların feth olmasını, tuttuğumuz oruçlarının kabul olmasıni Rabbimden niyaz ediyor, hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.''

 

EÜAŞ, Genel Müdür Zafer Benli'nin mesajısını sosyal medya üzerinden de paylaştı. ...

eüaş haberleri - enerji ekonomisi 

eüaş haberleri eüaş yazıları eüaş genel müdürü