EPDK - Yeni duyuru yaptı!

TAKİP ET

EPDK ' Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası (LPG) Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağına İlişkin' başlıklı duyuru yaptı.

EPDK,

‘Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası (LPG) Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağına İlişkin’ başlıklı duyuru yaptı.

'Piyasada sürekliliğin sağlanması, piyasa faaliyetlerinin eşitlikçi ve istikrarlı biçimde sürdürülmesi ve ulusal stok yükümlülüğünün yerine getirilmesini sağlayarak enerji arz güvenliğini temin etmek amacıyla “Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası (LPG) Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı” hazırlanmıştır.

Söz konusu Taslak 27/10/2022 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacaktır.

İlgililerin Taslak hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde “.docx veya .doc” formatında esari@epdk.gov.tr veya bcanitez@epdk.gov.tr e-posta adreslerine ve yazılı olarak Kurumumuz Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası Dairesi Başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.'

EK-1: Karar Taslağı

EK-2: Karşılaştırma Cetveli

EK-3: Görüş Bildirim Formu

 

ENERJİ EKONOMİSİ

 

sıvılaştırılmış petrol gazları EPDK duyuruları