EPDK ve ELDER ''Ar-Ge Yarışması'' kazananları belli oldu!

TAKİP ET

''EPDK ve ELDER tarafından ikincisi gerçekleştirilen Ar-Ge Yaygınlaştırma Çalıştayı'nda Proje Ödülleri sahiplerini buldu.''

''EPDK ve ELDER tarafından ikincisi gerçekleştirilen Ar-Ge Yaygınlaştırma Çalıştayı'nda Proje Ödülleri sahiplerini buldu. Proje Birincisi Aras EDAŞ, Proje İkincisi AYEDAŞ ve Proje Üçüncüsü Boğaziçi EDAŞ’ı tebrik ediyoruz.''

EPDK - ELDER

- Proje Birincisi; Yol Aydınlatmaları için Tip Proje Geliştirilmesi Projesi ile Aras EDAŞ,

Proje İkincisi; Dağıtım Şebekesinde Küçük Boyutlu, Çift Katlı Trafo Merkezi Tasarımı (KTM) Projesi ile AYEDAŞ destek,

Proje Üçüncüsü; TEİAŞ Bağlantılı Ana Trafo Merkezlerindeki Kalite Parametreleri ile Şebeke Nötr Akım Verileri Üzerinden Proaktif Arıza Tahmini Projesi ile BEDAŞ Kurumsal oldu.

 

''EPDK ve ELDER tarafından ikincisi gerçekleştirilen Ar-Ge Yaygınlaştırma Çalıştayında Ürün Tasarımı-En İyi Stant-Çevre- Vizyoner Proje ve Motivasyon Kategorilerinde Jüri Özel Ödülleri sahiplerini buldu.''

EPDK - ELDER

 

- Ürün Tasarımı kategorisinde Jüri Özel Ödülünü; OG Havai Hat ve Kablo Şebekelerinde Gerilim Regülasyonu ve Hat Kayıplarının Minimizasyonu için Otomatik Gerilim Regülatörü (Booster Trafo) Pilot Uygulaması Projesi ile UEDAŞ almaya hak kazandı.

- En İyi Stant kategorisinde Jüri Özel Ödülünü; Kendini Temizleme Özellikli Kaplama Uygulanan Akıllı İzolatör Tasarımı ve Uygulama (Self-Clean İzolatör) Projesi ile Dicle Elektrik almaya hak kazandı.

- Vizyoner Proje kategorisinde Jüri Özel Ödülünü; Geleceğin Dağıtım Şebekeleri için Esnekliğin Sağlanması (FlexiGrid) Projesi ile OEDAŞ almaya hak kazandı.

- Motivasyon kategorisinde Jüri Özel Ödülünü; Elektrik Direklerinde Yaşanabilecek Arızaların İnsansız Hava Araçları (VTOL) ile Tespiti (E-İHA) Projesi ile Akedaş Dağıtım almaya hak kazandı.

 

enerji haberleri - enerji ekonomisi

enerji haberleri enerji ekonomisi