EPDK Kurul Üyeliği'ne Mehmet Uğur Dilipak atandı!

TAKİP ET

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kurul Üyeliğine Mehmet Uğur Dilipak atandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kurul Üyeliğine, yeni atama yapıldı. Bugünkü Resmi Gazete de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, Mehmet Uğur Dilipak EPDK Kurul Üyesi oldu. 

Atamayla ilgili karar, bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı (11 Ocak 20223 tarih ve 32070 sayılı Resmi Gazete)

 

Yeni EPDK Kurul Üyesi olan Mehmet Uğur Dilipak'ın Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararı

 

Mehmet Uğur Dilipak Kimdir?

'13 Aralık 1972’de Kahramanmaraş'ta doğdu. Ortaöğrenimini Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünü 1997 yılında bitirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İGDAŞ'ta mühendis olarak çalıştı, MANİSAGAZ Kurucu Genel Müdürü ve  ARMADAŞ Bölge Müdürü görevlerinde bulundu. Mehmet Uğur DİLİPAK; 25 ve 26. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili olarak görev yapmıştır.

Dilipak; TBMM 26.dönem; Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliği yapmış aynı dönemde TBMM Benin ve Şili dostluk grubunda yer almıştır.

04/01/2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2019/3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile EPDK Kurul Üyesi olarak atanmıştır. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Arapça bilen Uğur DİLİPAK, evli ve 4 çocuk babasıdır' (EPDK).

 

enerji ekonomisi

EPDKya yeni üye yeni EPDK Kurul Üyesi Mehmet Uğur Dilipak Dilipak kimdir EPDK enerji ekonomisi Mehmeh Uğur Dilipak kimdir