EPDK - ''Enerji Sektöründe Siber Güvenlik Taslağı'' görüşe açıldı!

TAKİP ET

EPDK ''Enerji Sektöründe Siber Güvenlik Yetkinlik Modeli Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı Hk.'' başlıklı duyuru yaptı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ''Enerji Sektöründe Siber Güvenlik Yetkinlik Modeli Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı Hk.'' yeni duyuru yaptı. 

 

ayrıntılar...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) duyurusu şöyle: ''Enerji Sektöründe Siber Güvenlik Yetkinlik Modeli Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı”(Yönetmelik Taslağı) 20.12.2023 tarihi mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacaktır. İlgililerin Yönetmelik Taslağı hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave tekliflerini; gerekli değerlendirmelerin yapılabilmesini teminen aynı süre içerisinde “Görüş Bildiriminde Kullanılacak Form” üzerinde “Taslağın Geneli Üzerindeki Görüş ve Değerlendirme” ile madde bazında “Taslak Maddesi”, “Görüş ve Değerlendirme” ve “Teklif” kısımlarını doldurarak bilgiguvenligi@epdk.gov.tr e-posta adresine ve/veya yazιlι olarak Kurumumuz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına göndermeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Ekler...

1- Gerekçe

2- Değişiklik Taslağı

3- Elektrik Üretim Sektörü Siber Güvenik Yetkinlik Modeli Taslağı

4- Rafineri Sektörü Siber Güvenlik Yetkinlik Modeli Taslağı

5- Elektrik Üretim GES Referans Topolojisi

6- Elektrik Üretim RES Referans Topolojisi

7- Elektrik Üretim HES EKS Referans Topolojisi

8- Elektrik Üretim Termik DCS Referans Topolojisi

9- Rafineri DCS Referans Topolojisi

10- Rafineri SCADA Referans Topolojisi

11- Görüş Bildirim Formu

12- Elektrik Üretim Genel Topolojisi Açıklamaları

 

(epdk duyuruları - enerji ekonomisi)

Enerji Sektöründe Siber Güvenlik epdk duyuruları