ENERJİSA ÜRETİM: 2019 yılının En İyi İşveren ödülünün sahibi oldu

TAKİP ET

Enerji Ekonomisi - Enerjisa Üretim, Kincentric Best Employers 2019 programı kapsamında Türkiye’nin En İyi İşvereni seçildi.

İş yeri mükemmelliğini ölçümleyen araştırmalar yürüten İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric, 2019 yılında Türkiye’nin En İyi İşveren ödüllerini belirlemek üzere Çalışan Bağlılığı, Çeviklik, Bağlı Kılan Liderlik ve Yetenek Odağı endekslerine göre çalışanlar arasında araştırma gerçekleştirdi.

50 farklı sektör ve 400 şirket arasından yaklaşık 200 şirketin değerlendirildiği çalışmada Enerjisa Üretim, çalışanları için en iyi çalışan deneyimi ve iş yeri ortamını yaratan şirketler arasında yer aldı ve kendi çalışanları tarafından En İyi İşveren ödülüne layık görüldü.

Enerjisa Üretim İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet R. Kumbasar: ‘’Kincentric tarafından gerçekleştirilen araştırmalar kapsamında 2019 yılında Türkiye’nin En İyi İşveren ödülüne sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2018 yılından bu yana şirketimizin içinde bulunduğu insan odaklı yaklaşım ve dijital dönüşüm çalışmaları, çalışanlarımız tarafından böylesine önemli bir ödüle layık görülmemize vesile oldu. Türkiye’nin lider elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim olarak, iyi bir şirketin mutlu ve başarılı çalışanlardan oluştuğu bilinciyle hareket ediyoruz. Merkezine insanı oturttuğumuz ve sürekli geliştirmeye devam ettiğimiz yaklaşımımız ile 2018’de başladığımız değişim sürecine departman ismimizi de değiştirerek devam ediyoruz. “İnsan ve Kültür” ekibi olarak birey odaklı uygulamalarla gelişim yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Departmanımız, esnek, şeffaf ve çevik yaklaşımla yeni pratiklerini hayata geçirmeye devam edecek. Bizler için sürdürülebilirlik konusu ve her zaman daha iyisini yapmak en büyük hedef; her yıl en iyi işveren markası ödüllerini almaya devam etmek de en büyük öncelik oldu. Tüm çalışanlarımıza şirketimize olan yüksek bağlılıkları için teşekkür ediyoruz. Çalışan deneyimi neticesinde elde etmiş olduğumuz bu anlamlı ödül, bizlere ilerleyen dönem için hem referans hem de çalışan bağlılığını daha da artırmaya yönelik çalışmalar için motivasyon unsuru olacak.’’ dedi.

enerjisa üretim