Enerji Gündemi: 'Enerji Verimliliği Yükümlülük Sistemleri ve Yarışmaları' raporu tanıtımı - Online!

TAKİP ET

SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi - 'Türkiye için Enerji Verimliliğini Destekleyen Piyasa Temelli Politika Mekanizmalarının Tasarımı' Rapor Tanıtımı - Online Etkinlik!

“Türkiye için Enerji Verimliliğini Destekleyen Piyasa Temelli Politika Mekanizmalarının Tasarımı” Rapor Tanıtımı - Online Etkinlik!

 

SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi

Enerji gündemi ... SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi: 'SHURA Enerji Dönüşümü Merkezi olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü ve Regulatory Assistance Project'in desteğiyle gerçekleştirdiğimiz  “Türkiye için Enerji Verimliliğini Destekleyen Piyasa Temelli Politika Mekanizmalarının Tasarımı: Enerji Verimliliği Yükümlülük Sistemleri ve Yarışmaları” raporumuzu tamamladık.

Türkiye enerji dönüşümünü enerji verimliliği yoluyla hızlandırmak amacıyla piyasa temelli politika mekanizması araçlarını inceleyen raporumuz aynı zamanda bir yol haritası önererek bu araçların uygulanması konusundaki tartışmalara katkı sağlamayı amaçlıyor.

Raporumuzun sonuçlarını 15 Eylül Perşembe günü 10:30-13:00 saatleri  arasında çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde duyuracağız.

Rapor tanıtımının ardından düzenlenecek “Türkiye’de Enerji Verimliliği Yükümlülük Sistemleri ve Enerji Verimliliği Yarışmaları Tasarımına Dair Yapı ve Politika Önerileri” konulu panelde sektör uzmanlarıyla raporumuzun sonuçlarını değerlendireceğiz.'

 

Etkinlik programı

 

Etkinlik kayıt için  tıklayın...

 

 

Enerji Ekonomisi

Enerji Verimliliği Yükümlülük Sistemleri ve Yarışmaları rapor Shura Enerji Raporları enerji ekonomisi Enerji Gündemi Enerji gündemi