Enerji verimliliği ürünleriyle öne çıktı

TAKİP ET

Danfoss, Avrupa'daki en büyük sektör etkinliklerinden biri olan Mostra Convegno'da bu yıl çok sayıda ürünüyle yer aldı. Danfoss, iklimlendirme ve soğutma uygulamalarında soğutkana geçişi yönlendirmeye ve verimliliği optimize etmeye yardımcı olmak amacıyla sunduğu çözümlerini ve yeniliklerini tanıttı.

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya önde gelen şirketlerinden Danfoss, katıldığı Mostra Fuarı’nda iklimlendirme, ticari soğutma ve perakende gıda özelinde ürünlerini tanıttı.

İklimlendirme özelindeki chiller ve rooftop cihazlarını optimize etmeye yardımcı olan yenilikçi Danfoss çözümleri, enerji verimliliğini artırıyor ve GWP değerini düşürüyor. Tüm ünite tipleri için GWP (küresel ısınma potansiyeli) sınırlama programları, yağsız ve scroll kompresör teknolojileri, Danfoss Turbocor© high lift TTH kompresörleri içeren en modern yağsız chiller kompresörler ve Mikro Plakalı Isı Eşanjörleri, EKE superheat kontrol cihazları, Colibri, yeni EVR v2 ve P100 basınç sensörleri için yeni ürün serileri fuarda tanıtıldı.