Enerji ve Tabi Kaynaklar Uzman Yardımcılığı...

TAKİP ET

Enerji ve Tabi Kaybaklar Bakanlığı, 'Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına, COVID-19 Nedeniyle Katılamayan Adaylara İlişkin' başlıklı yeni duyıru yaptı.

AYRINTILAR

​​​​​​​
Enerji Bakanlığı'nın duyurusu şöyle: '29.03.2021 – 01.04.2021 tarihleri arasında yapılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı giriş sınavına katılma hakkını elde ettiği halde, gerek COVID-19 hastalığına yakalanması, gerekse temas nedeni ile karantinaya alınmış olması sebebi ile sınava katılamayan adayların, durumlarını belgelemeleri ve 05.04.2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları halinde, 21.04.2021 Çarşamba günü saat 10:00’da Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi No:2 Bahçelievler/Çankaya/ ANKARA adresinde yer alan Bakanlığımız merkez binası 9. kat Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde sınava tabi tutulacaklardır.

Adayların sınava gelirken karantina süresinin bitiminden sonra yaptırılmış Covid-19 test sonucunun negatif olduğuna dair belge ile birlikte nüfus cüzdanı ya da Sürücü belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.'.

Enerji Ekonomisi



 

uzman enerji