ENERJİ dahil ''TBMM Komisyonları Başkan ve Üyeleri'' Resmi Gazetede yayınladı!

TAKİP ET

TBMM'nin '1375 Türkiye Büyük Millet Meclisi Komisyonları Üyeliklerine Yapılan Seçime Dair Karar', Resmi Gazete de yayınlandı.

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi)'nde İhtisas omisyonları Başkan ve Üyeleri belirlendi. TBMM'nin ''1375 Türkiye Büyük Millet Meclisi Komisyonları Üyeliklerine Yapılan Seçime Dair Kararı'' bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı (24.96.2023 tarihli Resmi Gazete). 

 

ayrıntılar...

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ak Parti Bursa Milletvkili Mustafa Varank oldu. 

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Komisyonları Başkan ve Üyeleri için,

tıklayın...

 

BİLGİ...

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu görevleri

''Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, TBMM İçtüzüğü uyarınca faaliyet gösteren daimi ihtisas komisyonudur. Komisyon; TBMM Başkanlığınca kendisine havale edilen petrol, elektrik, doğalgaz, LPG piyasası ile yenilenebilir enerji başta olmak üzere enerji ile ilgili diğer konular, madencilik, ticaret, sanayi, tüketici hakları, rekabet hukuku, marka, patent, faydalı model, coğrafi işaretler, şeker piyasası, AR-GE, akreditasyon ve benzeri konulardaki kanun tekliflerini görüşmektedir.''

Kaynak: TBMM

 

tbmm haberleri - enerji emkonomisi 

TBMM Komisyonları Başkan ve Üyeleri enerji komisyonu enerji komisyonu başkanı