'Enerji Sözlüğü' yayınlandı!

TAKİP ET

'Enerji Sözlüğü' yayınlandı!

Enerji Ekonomisi'nin hazırladığı Enerji Sözlüğü yayınlandı. ''Her gün yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Türkiye'nin en büyük kitap satış sitesi'' olan KitapYurdu (kitapyurdu.com) yayınları arasında piyasaya çıkan sözlük, günlük hayatın akışı içerisinde kaynak eser olma özelliği taşıyor.

 

Enerji Sözlüğü sipariş için tıklayın...

KitapYurdu Yayınları (KDY)

 

ayrıntılar...

Pandemi ve sonrası Rusya - Ukrayna savaşıyla birlikte ENERJİ, hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Öyle ki, enerjinin bu derece öne çıktığı bir dönemde hemen hemen her gün ''petrol, enerji, doğal gaz, elektrik, litre, varil, ham petrol, sondaj, metreküp, vat, ana iletim, dağıtım hattı, yüksek gerilim, LPG, biyodüzel, yenilenebilir enerji vb'' kelimelerini daha çok duyar olduk. Tam bu noktada ihtiyaca cevap vermek için www.enerjiekonomisi.com olarak Enerji Sözlüğü'nü hazırlama kararı aldı. Yayın Yönetmenliği'ni İsmail Altunsoy'un yaptığı Enerji Sözlüğü, herkes için anlaşılır bir kaynak eser olarak öne çıkıyor. 

Çalışmanın tamamlanmasıyla da Enerji Sözlüğü 'Her gün yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Türkiye'nin en büyük kitap satış sitesi' olan KitapYurdu Yayınları arasında yerini aldı.

Günlük hayatın akışı içerisinde başucunda kaynak eser olma özelliği taşıyan ENERJİ SÖZLÜĞÜ, kitapyurdu.com web adresi üzerinden temin edilebiliyor.

Faydalı olması dileklerimizle

 

www.enerjiekonomisi.com

 

Enerji Sözlüğü enerji sözlüğü kdy enerji sözlüğü kitap yurdu