Enerji sektöründe de olan LİMAK - Duyuru yaptı!

TAKİP ET

Son günlerde kamu - özel şirket ayırım yapmadan önde gelen kurumlarla ilgili ''hisse satışı, yüksek kar, ortaklık vb'' şeklindeki paylaşım ve reklamlar arttı. Bu paylaşımlar, kurumların yanında insanları da mağdur ediyor. Bu yanıltıcı paylaşımlarla ilgi açıklama yapan şirketlerden biride, enerji sektöründe de faaliyet gösteren LİMAK oldu.

İtibar etmeyin: Son günlerde kamu - özel şirket ayırım yapmadan önde gelen kurumlarla ilgili ''hisse satışı, yüksek kar, ortaklık vb'' şeklindeki paylaşım ve reklamlar arttı. Bu paylaşımlar, kurumların yanında insanları da mağdur ediyor. Bu yanıltıcı paylaşımlarla ilgi açıklama yapan şirketlerden biride, enerji sektöründe de faaliyet gösteren LİMAK oldu. Kamu ve özel şirketlerin ortak açıklaması ise, bu tür yanıltıcı-sahte sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesi. 

 

ayrıntılar...

Enerji sektöründe de faaliyet gösteren LİMAK, ''Yatırım fırsatları' şeklindeki ''sosyal medyada yer alan paylaşımlara itibar edilmemesi'2 konulu duyuru yaptı. 

 

LİMAK duyurusu!

LİMAK: ''Limak ismini kullanmak suretiyle kişileri yanıltarak yatırım fırsatı sunduğunu iddia eden, satış faaliyetinde bulunan Gayrimenkul Yatırım firması Zenithchisel ve benzeri oluşumlarla Limak ve Limak’a bağlı şirketlerimiz arasında hiçbir bağlantı yoktur. Bu kapsamda https://zenithchisel.com web sitesi ile bu konuda sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara itibar etmeyiniz ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Firma ve ilişkili sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili tüm yasal süreçleri başlattığımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz.''

 

Dolandırıcılar, sosyal medyayı kullanıyor! 

Yerli elektrikli oto TOGG - Sosyal medya dolandırıcılarına karşı uyardı!

 

(enerji şirketleri - enerji ekonomisi)

enerji şirketleri enerji ekonomisi sosyal medya dolandırıcıları