Enerji sektörü Solarex İstanbul Fuarı - Ticaret Bakanlığı katılımcılara destek verecek!

TAKİP ET

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünü uluslararası yatırımcısıyla 14.kez buluşturmaya hazırlanan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları için; Ticaret Bakanlığı Desteği Şubat ayı itibariyle açıklandı.

7 – 9 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ile 14. kez buluşacak olan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları gerek stand açma, gerekse konstrüksiyon maliyetleri ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığı’ndan destek alabilecekler. Bağlı bulundukları birlikler üzerinden fuar katılımcısı olduklarını beyan ederek destek talebinde bulunan firmalar, ticaret hacimlerini bu büyük fuarda geliştirme imkanı bulabilecekler.

Dünyanın en büyük enerji devlerinin bulunduğu binden çok markanın temsil edildiği fuar özellikle ihracat anlamında Türk sanayiinin ümidi oluyor ve bu geri sayım sürecinde buluşmanın en verimli halde geçmesi için yılların deneyimli fuar organizatörü Voli Fuar kaliteli ekibiyle var gücüyle çalışıyor.
 

MÜSİAD,
Solarex İstanbul’da konferans verecek

MÜSİAD ve Solarex İstanbul işbirliği çerçevesinde; 11.000’i aşan üyesi, temsil ettiği 60.000’e yakın işletmeye, yurtiçinde 88 irtibat noktasına, yurtdışında 74 farklı ülkede 169 ağı olan MÜSİAD ENERJİ KONSEYİ eşliğinde değerli sanayicilerimizi Solarex İstanbul’a davet eden MÜSİAD, fuarla eş zamanlı gerçekleştireceği konferanslarla yatırımcılara ışık tutacak.
 

Solarex İstanbul katılım...

7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve Voli Fuarcılık tarafından organize edilen Solarex İstanbul, bu yıl dış alanlara da taşacak ve 14 yılın en büyük katılımcı sayısına ve sergi alanına imza atacak. Ziyaretçi sayısının da aynı oranda artacağının online kayıtlardan anlaşıldığını belirten Solarex İstanbul Proje Müdürü Yasemin Terle, bu yıl ziyaretçi sayısında da rekor katılım beklediklerini ifade ettiler. Yurtiçi ve yurtdışı toplam katılımcı sayısının 200’e yakın olduğu Solarex İstanbul Fuarı’nda 1000’e yakın marka temsil ediliyor.

 

Enerji Ekonomisi

Solarex İstanbu solarex enerji Ticaret Bakanlığı