Enerji Piyasaları Yönetim Sistemi - Simülasyon ortamında işleme açıldı!

TAKİP ET

EPİAŞ (Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi): Enerji Piyasaları Yönetim Sistemi (EPYS) kayıt ve serbest tüketici modülleri simülasyon ortamında işleme açıldı.

Enerji Piyasaları Yönetim Sistemi (EPYS) kayıt ve serbest tüketici modülleri simülasyon ortamında işleme açıldı!

EPİAŞ (Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi)

 

ayrıntılar...

EPİAŞ (Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirkketi)... Enerji Piyasası Yönetim Sistemi (EPYS) Kayıt & Serbest Tüketici Modülleri bugün simülasyon ortamında test için katılımcılarımızın hizmetine sunuldu.

Elektrik piyasalarının işletilmesi ve yönetilmesi için ihtiyaç duyulan mali uzlaştırma, kayıt, serbest tüketici ve teminat gibi temel fonksiyonları ihtiva eden Dengeleme Güç Piyasası Yönetim Sisteminin (DGPYS) yerini alacak olan Enerji Piyasaları Yönetim Sistemi (EPYS)’nin Kayıt ve Serbest Tüketici Modülleri tamamlandı.

EPYS’nin katılımcıların ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi için simülasyon sürecine aktif katılımın sağlanması, bu kapsamda testlerin yapılması ve değişiklik/düzeltme taleplerinin bu süreç içerisinde tarafımıza iletilmesi önem arz etmektedir. Ayrıca web servis entegrasyonlarının da ivedi olarak gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

 

ayrıntılar için tıklayınız...

 

enerji ekonomisi

EPİAŞ EPİAŞ enerji piyasaları enerji piyasaları