Enerji İşverenleri: Çalışanların ruh sağlığı da önemli - İşte 7 altın kural!

TAKİP ET

Great Place to Work, çalışan sağlığı ve mutluluğu üzerine yapılan araştırmalara göre çalışanın ruh sağlığını korumanın en belirleyici 7 unsurunu açıkladı.

- Sahip olduğu verilerle bir işyerini harika hale getiren unsurların neler olduğunu ortaya koyan Great Place to Work Enstitüsü, çalışan verimliliği ve performansını fiziksel sağlığın yanı sıra ruh sağlığının da etkilediğine dikkat çekiyor. Great Place to Work, çalışan sağlığı ve mutluluğu üzerine yapılan araştırmalara göre çalışanın ruh sağlığını korumanın en belirleyici 7 unsurunu açıkladı.
 

Çalışanın ruh sağlığını korumak için,

- 7 altın kural!

Great Place to Work Enstitüsü


Haberin devamını ve raporun ayrıntılarını okumak için,

TIKLAYIN!...

 

BİLGİ

Great Place to Work®

'Great Place to Work® işyeri kültürü konusunda global otorite konumundadır. 1992'den bu yana gerçekleştirdiği 100 milyondan fazla çalışan anketinden elde ettiği engin bilgiler ile bir işyerini harika hale getiren şeyin ne olduğunu ortaya koymuştur: Güven. Great Place to Work® kuruluşlara kültürlerini ölçme ve tüm çalışanları için yüksek güvene dayalı iş deneyimi oluşturarak daha iyi iş sonuçları elde etme konularında destek olur. Emsalsiz kıyas verilerinden faydalanarak Great Place to Work® Certified™ listesi ve Fortune dergisinde yıllık olarak yayınlanan 100 Best Companies to Work For® ve World’s Best Workplaces™ listeleri de dahil olmak üzere ABD ve 60'tan fazla ülkedeki Best Workplaces™ listelerinde yer alacak şirketler belirlenir. Tüm faaliyetlerini, tüm kuruluşlara A Great Place to Work For All™ sertifikasyonuna hak kazanmaları için yardımcı olarak daha iyi bir dünya oluşturma misyonuna uygun olarak gerçekleştirir.'

Enerji Ekonomisi

Enerji İşverenleri çalışanın sağlığı çalışanların ruh sağlığı çalışan enerji ekonomisi Great Place to Work