Enerji işçileri de var - Kamu işçi ''maaşları ve zam oranları'' açıklandı!

TAKİP ET

Kamu işçilerinin yeni maaşları ve 2023 yılı ilk 6 aylık dönem için alacağı maaş ve zam oranları belli oldu. İşte yeni maaş ve zamlar!

Enerji sektörü dahil yaklaşık 700 bin kamu işçilerinin yeni maaşları ve 2023 yılı ilk 6 aylık dönem için alacağı zam oranları belli oldu.  TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ'in işçi tarafını ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TÜİS'in kamu işverenlerini temsil ettiği görüşmeler, anlaşmayla sonuçlandı. İşte yeni maaş ve zamlar!

 

ayrıntılar...

Enerji sektörü çalışanları dahil yaklaşık 700 bin kamu işçilerinin yeni maaşları ve 2023 yılı ilk 6 aylık dönem için alacağı zam oranları belli oldu.  TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ'in işçi tarafını ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TÜİS'in kamu işverenlerini temsil ettiği görüşmeler, anlaşmayla sonuçlandı. 

 

Yeni maaşlar ve zam oranları!

En düşük işçi maaşı (2023 - 2024 dönemi ücretleri) açıklandı. Ve en düşük kamu işçi maaşı 15.000 TL oldu.  Kamu işçileri zam artış oranıda yüzde 45 olarak açıklandı. Kamu işçileri maaş ve maaş artış oranını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında yaptı. 

 

enerji işçi haberleri - enerji ekonomisi

işçi haberleri enerji işçileri kamu enerji işçileri Enerji sektörü çalışanları enerji çalışanları En düşük işçi maaşı En düşük işçi maaşı