Enerji Girişimcileri - Girisimcilere Saglanan Devlet Destegi Ayrintilari!

TAKİP ET

İş dünyasıyla ilgili öne çıkan içerikleri okuyucularıyla buluşturan Milliyet Executive bu ay, iş hayatına yeni atılan girişimciler için yararlanabilecekleri devlet desteğinin ayrıntılarına değiniyor. Yeni sayıda, ilham veren girişimcilik hikayelerinden iş dünyasında yaşanan son gelişmelere uzanan geniş bir seçki okuyucuyla buluşuyor.

Milliyet Executive, kapak sayfasında iş hayatına yeni atılan girişimcilerin yararlanabileceği özel devlet desteklerinin ayrıntılarını mercek altına alıyor. Yeni teknoloji geliştiren mucitlere, ithalata yerli çözüm bulan girişimcilere sağlanan devlet destek programlarının detaylarına değiniyor.

Sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi konusunda yapılan somut çalışmalar, gelinen ve hedeflenen noktalar, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dildar Edin söyleşisiyle Milliyet Executive’de yer alıyor.

Yeni sayıda ayrıca İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) altı yıl önce kurduğu startup Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin (BTM) girişimcilere sağladığı fırsatlar BTM Genel Müdürü İbrahim Elbaşı tarafından meraklısı için aktarılıyor. Girişimciler İTO’nun 700 bine yakın üyesinin temsil edildiği 81 meslek komitesine her ay sunum yaparak fikirlerine yatırım, ürünlerine müşteri bulabiliyorlar.

Anadolu’nun hikayesini kendi toprağından çıkan taşla, madenle anlatma hedefiyle yola çıkan Atelier Terra Madre’nin kurucuları Efe ve Güliz Urgunlu ilham veren girişim öykülerini dergi okurları için anlatıyor. Bambum markası Genel Müdürü Ahmet Selman Yar ise yeni sayıda, ev eşyaları arasında popülerliği artan bambudan üretilmiş ürünlerin serüvenini okurlar için paylaşıyor. Yüksek enflasyon karşısında şirketler neler yapmalı, nasıl önlemler almalı sorularının yanıtları ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde gerçekleştirilen yeni atamalar, yönetici transferleri ve gelişmeler de Milliyet Executive’de yer alıyor.  

Milliyet Executive, her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de erişilebileceği gibi Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik ve dijital platformlardan da ulaşmak mümkün.

 

enerji girişimcileri

enerji girişimcileri Girisimcilere Saglanan Devlet Destekleri