Enerji Ekonomisi Threads'ta!

TAKİP ET

Enerji Ekonomisi haber portalı olarak, yeni sosyal mecra alanı olan bizde Threads'ta yerimizi aldık.

Enerji Ekonomisi (www.enerjiekonomisi.com) haber portalı olarak, yeni sosyal mecra alanı olarak kurulan ve hizmet vermeye başlayan  threads'da yerimizi aldık.

 

ayrıntılar...

Enerji Ekonomisi haber portalı olarak, yeni sosyal mecra alanı olan  bizde Threads’ta yerimizi aldık. Enerji Ekonomisi olarak, diğer sosyal mecra alanlarında (twitter, facebook, instagram, telegram, linkedin, youtube vb) olduğu gibi  Threads'ta da 'cablı ve güncel' haber ve bilgi paylaşımlarımızla var olacağız. Threads'a kısa sürede, milyonlarca katılımcının yer alması, sosyal mecra platformlarında yeni ce hareketli döenlerin yaşanacağına işaret olarak yorumlanıyor. 

 

threads nedir?

Threads: Threads, META (facebook, Instagram sahibi) tarafından yeni bir sosyal mecra - platform olarak kuruldu. App Store'den ücretsiz indirilen threads uygulaması, intagram üzerinden de eşleştirme yapılabiliyor. Yeni sosyal mecra threads'a kısa sürede dahil olan kullanıcı sayısının 30 - 40 milyonlu rakamlara çıkması, sosyal mecrada gelecekte hareketli günlerin yaşanacağına işaret olarak yorumlanıyor.

Nedeni ise, son dönemde twitter'in (Elon Musk'un satın almasıyla) ücretli-ücretsiz tepki çeken bazı uygulamaları gösteriliyor. 

 

threads haberleri - enerji haberleri

 

threads threads nedir Enerji Ekonomisi haber portalı