Enerji Dünyası: Çözüm Basit - Araya Mesafe Koyun

TAKİP ET

Tüketiciler çözüm basit: Mesafe koyun…

AYRINTILAR

Aralık 20219 tarihinda Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve kısa sürede bütün dünyayı etkileyen Yeni Koronavirüs salgını, yaz ayları başı ile Türkiye ve dünyada kısmen kontrol altına alıntı. Ve Mayıs – Haziran 2020 dönemi itibariyle de Türkiye ve dünyada Yeni Normal Hayata geçildi. Yeni Normal hayat ile, ekonomide çarklar dönmeye başladı. Yaz tatilleri vb gelişmelerle de tüketim artışa geçti. Ancak, Sağlık Yönetimleri (Türkiye ve dünya), Yeni Normal Hayat döneminde de özellikle ‘Maske takılması, mesafenin korunması ve hijyen’ konusunda sık sık hatırlatma ve uyarılar yaptı.

MESAFE KOYUN

Bütün hatırlatma ve uyarılara rağmen, Koronavirüsden korunmak için ‘Maske takılması ve mesafenin korunması’ uyarıları fazla dikkate alınmayınca, Yeni Koronavirüs salgını artışa geçti. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, salgına dikkat çekmek ve virüsden korunmak için günlük uyarıları artırmaya başladı. Bakan Koca, konunun ciddiyetini anlatmak için son paylaşımlarında birisi çok dikkat çekici. İşte Bakan Fahrettin Koca’nın dikkat çeken Koronavirüs paylaşımı: ‘COVID19’a karşı kenetlenin. Aranıza mesafe koyun’.

MASKE VE MESAFE

Evet, her birey olarak COVID-19’dan korunmak için mutlaka maske takmalı ve mesafenin asgari 1,5 metre olacak şekilde korunması gerekiyor. Bu hem bireysel sağlık ve hemde toplum sağlığı açısından önem arzediyor. Ve evet, ‘Araya mesafe koyun’.
https://tuketicitv.com/tuketiciler-cozum-basit-mesafe-koyun/ )

ee

çözüm enerji dünyası