ENERJİ depolamaya düşük faizli kredi verecek!

TAKİP ET

Merus Power Türkiye, Enerji Depolama Sistem yatırımı yapan firmalara Finlandiya'dan düşük faizli kredi desteği sunacak.

Merus Power Türkiye’nin enerji depolama sistemlerine özel olarak sunduğu finansman desteği ile enerji depolama yatırımı yapmak artık daha kolay. Finnvera ile düşük faizli kredi kullanılması için destek sağlayan Merus Power Türkiye ile yatırımcılar sistem devreye alındıktan 6 ay sonra ödemeye başlıyor.

 

HER MÜŞTERİYE ÖZEL OLARAK TASARLANIYOR

Merus Power'ın ölçeklenebilir ve modüler pil enerji depolama sistemleri, her işletmenin farklı ihtiyaçları için mümkün olan en akıllı çözümü sağlamak üzere her müşteriye özel olarak tasarlanıyor.

Dünya devi Merus Power Enerji Depolama Sistemleri (ESS), operasyonel güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebiliyor.

Merus ESS yalnızca yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini de dengelemeye yardımcı oluyor. Birincil güç kaynakları kesildiği anda gerçek zamanlı olarak kullanılabilen Merus ESS, tüm güç sistemi için üretim, iletim, dağıtımdan, mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tüm güç sistemi için fayda sağlıyor.

 

enerji ekonomisi

enerji depolama