ENERJİ'de var - Gençler Türkiye'nin en iyi şirketlerini seçiyor!

TAKİP ET

Gençlerin kariyer platformu Youthall tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Youth Awards'ta gençler Türkiye'nin en iyi şirketlerini belirlemek üzere oy kullanmayı sürdürüyor. Türkiye'nin dört bir yanından 18-35 yaş arasındaki gençler tarafından yapılan oylama için son tarih 25 Ağustos.

Gençlerin kariyer platformu Youthall, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Youth Awards ile şirketleri 25 farklı kategoride gençlerin penceresinden değerlendiriyor. Türkiye’nin dört bir yanından 18-35 yaş arasındaki gençler tarafından, 150 şirket ve 31 üniversite öğrenci kulübünün değerlendirildiği oynama heyecanı hızlandı. Gençlerin youthall.com/youth-awards/company/2023 adresi üzerinden gerçekleştirdiği ve 25 Ağustos tarihinde son bulacak oylamanın kazananları, 8 Eylül’de Youthall web sitesi üzerinden açıklanacak. 

 

ayrıntılar...

Geleceğin lideri gençler karar verici konumunda!

Finanstan teknolojiye, perakendeden otomotive kadar çok sayıda sektörden şirketin oylandığı Youth Awards’ta gençler en çok çalışmak istediği yerleri de seçiyor. Geleceğin liderleri arasında yerini alacak gençlerin karar verici olarak konumlandığı Youth Awards’ta oylama süreci şirketler için heyecanlı bir bekleyiş yaratıyor. Şirketler; sürdürülebilirlik çalışmaları, kariyer odaklı sosyal medya hesapları, kampüs etkinlikleri, staj ve işe alım programları gibi farklı kategorilerde de gençler tarafından oylanıyor.

 

Premium ve sektörel kategorilere yenileri eklendi

Önceki yıllardan farklı olarak bu sene “Gençlere En İlham Veren İK Lideri” kategorisine ek olarak premium kategorilerin arasına; “Gençlere En İlham Veren CEO”, “Gençlerin En Beğendiği Reklam Filmi” ve “Gençlerin En Beğendiği Sosyal Sorumluluk Projesi” de eklendi. Ayrıca “En Çok Çalışılmak İstenen Holding”, “En Çok Çalışılmak İstenen Savunma Sanayi Şirketi” ve “En Çok Çalışılmak İstenen Sigortacılık Şirketi” de yeni değerlendirmeye alınan sektör kategorileri arasında yer alıyor. 

 

100 binden fazla genç oy kullandı

Gençlerin Youth Awards’ta oy kullanabilmesi için tek yapması gereken Youthall’a üye olmak.  Platform üzerinden birkaç dakika içinde kayıt işlemlerini tamamlayan gençler, Türkiye’nin en iyi şirketlerini belirleme hakkını elde ediyor. Şirketlerin sonuçlarını heyecanla beklediği ve şu ana kadar 200 farklı üniversiteden 100 binden fazla gencin oy kullandığı Youth Awards’ın sonuçları, Youthall’un web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında 8 Eylül’de açıklanacak.

Enerji Haberleri

Youthall genç kariyer