Enerji Çalışanları: Sağlık Bakanlığı Hatırlatması - Erteleyelim!

TAKİP ET

Evet Enerji Dünyası Çalışanları, koronavirüsle mücadele kapsamında 2 günlük sokağa çıkma yasağı başladı. Millet olarak tatillerde en çok öne çıkan vasfımız, 'Misafirlikler ve  ziyaretler'.
Ancak Türkiye ve dünya, bilindiği gibi yeni koranavirüs salgını ile mücadale ediyor. Bu kapsamda da tatiller dahil, mümkün olduğunca toplu alanlarda bulunmamak, ziyaretlerden uzak durmak gerekiyor. Bu, hem kendi sağlığımız ve heme toplum sağlığı içi çok önemli. Tam bu nokta da Sağlık Bakanlığı, bugün önemli bir hatırlatma yaptı. Sağlık Bakanlığı'nın 'Misafirlikler' konulu hatırlatmasını aşağıda okuyabilirsiniz.
 

Sağlık Bakanlığı - Erteleyim

Sağlık Bakanlığı: 'Güzel günlerde buluşmak için ev ziyaretlerini erteleyelim. COVID-19, kapalı ortamlarda daha kolay bulaşıyor. Kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için biraz daha sabredelim. Koronavirüs’ü hep birlikte yenelim.'
 

Maske - Mesafe - Hijyen

Sağlık Bakanlığı'nın hatırlatmasını herkesin dikkate almasında büyük önem arzediyor. Ayrıca, virüsle mücadele de en etkin yöntemlerden biris olan 'Maske - Mesafe - Temizlik' kurallarına uymakta sağlık için önemli.

Enerji Ekonomisi

enerji sağlık bakanlığı enerji ekonomisi