Enerji Bakanlığı 'Sınav yerlerini' açıkladı!

TAKİP ET

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ''08 Nisan 2023 Tarihinde Yapılacak Olan Enerji Yöneticisi, Bina/Sanayi Etüt Proje ve Ölçme - Doğrulama Sınavlarına Girmeye Hak Kazananlar ve Sınav Yerleri'' başlıklı duyuru yaptı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ''08 Nisan 2023 Tarihinde Yapılacak Olan Enerji Yöneticisi, Bina/Sanayi Etüt Proje ve Ölçme - Doğrulama Sınavlarına Girmeye Hak Kazananlar ve Sınav Yerleri'' başlıklı duyuru yaptı. 

 

ayrıntılar...

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) ''08 Nisan 2023 Tarihinde Yapılacak Olan Enerji Yöneticisi, Bina/Sanayi Etüt Proje ve Ölçme - Doğrulama Sınavlarına Girmeye Hak Kazananlar ve Sınav Yerleri'' başlıklı duyuru yaptı. 

Sınavlar Sınav Kılavuzu usul ve esaslarına göre yapılacaktır.

27/10/2011 tarih ve 28097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğin Artırılmasına Dair Yönetmelik” ve “Enerji Verimliliği Eğitim ve Sertifikalandırma Faaliyetleri Hakkında Uygulama Usul ve Esasları” hükümleri uyarınca, enerji yöneticisi, bina/sanayi etüt-proje ve ölçme – doğrulama eğitimlerine katılanlara sertifika verilebilmesi için Bakanlığımız tarafından 08 Nisan 2023 Cumartesi Günü düzenlenecek olan SINAV tarih ve yerleri aşağıda verilmektedir. 

08 Nisan 2023 Cumartesi Günü Ankara ili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda Yapılacak Olan Enerji Yöneticisi, Bina/Sanayi Etüt Proje ve Ölçme - Doğrulama Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi ve Sınava Girecekleri Yerler (Liste)

08 Nisan 2023 Cumartesi Günü İstanbul ili Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yapılacak Olan Enerji Yöneticisi, Bina/Sanayi Etüt Proje ve Ölçme - Doğrulama Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi ve Sınava Girecekleri Yerler (Liste)

08 Nisan 2023 Cumartesi Günü İzmir ili İzmir Bakırçay Üniversitesi’nde Yapılacak Olan Enerji Yöneticisi, Bina/Sanayi Etüt Proje ve Ölçme - Doğrulama Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi ve Sınava Girecekleri Yerler (Liste)

 

Sınav Tarihi ve Başlama Saati :

08 Nisan 2023 Cumartesi Günü Saat 14:00

Sınav Yerleri :

ANKARA

İSTANBUL

İZMİR

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) F Blok

Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Pk. 06520

Çankaya / ANKARA

Yıldız Teknik Üniversitesi  

Kimya Metalurji Fakültesi 

Davutpaşa Kampüsü 

Pk. 34220 

Esenler/İSTANBUL 

İzmir Bakırçay Üniversitesi 

Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, 

Pk. 35665

Menemen / İZMİR

AÇIKLAMA : 

Sınav başlangıcından en az bir saat önce sınav yerinde bulunmanız gerekmektedir. 

Sınava girecekler sınavda kullanacakları kurşun kalem, silgi, kalemtıraş ve hesap makinesini yanlarında getireceklerdir. Sınav esnasında sınav araç ve gereçlerinin alışverişi söz konusu olmayacaktır.

Sınava girişte, nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport gibi TC kimlik numarası bulunan kimlik belgelerinden birisi ibraz edilmelidir. Kurum veya kuruluşlar tarafından hazırlanmış olan kimlik belgeleri geçerli değildir.

 

enerji ekonomisi

Enerji Bakanlığı sınav yerleri sınav yerleri enerji sınav