Enerji Bakanı Dönmez 'Elektrik üretim - Dağıtım - Ticaret ve Yenilenebilir ENERJİ sektör temsilcileriyle' bir araya geldi!

TAKİP ET

Türkiye Enerji Zirvesi; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı (ETKB) Fatih Dönmez'in katılımıyla 21-23 Kasım'da Antalya'da gerçekleşiyor.

Yenilenebilir enerji, elektrik üretim, dağıtım ve ticaret sektörleri temsilcileriyle bir araya geldi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, buluşmayı sosyal medya üzerinden duyurdu: 'Sayın Bakanımız  @Fatih_Donmez, 11. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında Antalya'da yenilenebilir enerji, elektrik üretim, dağıtım ve ticaret sektörleri temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda sektörün görüşleri, talepleri ve beklentileri ele alındı.'

 

Türkiye Enerji Zirvesi

Türkiye Enerji Zirvesi; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı (ETKB) Fatih Dönmez'in katılımıyla 21-23 Kasım'da Antalya'da gerçekleşiyor. 21 Kasım'da başlayan Türkiye Enerji Zirvesi gün itibariyle de devam ediyor. Türkiye Enerji Zirvesi'nde, yeni doğalgaz sahaları, elektrikli araçların geleceği, enerji üretiminde dijitalizasyonun yanında enerji üretim ve tüketim sektörünü ilgilendiren konular konuşulacak.
 

Türkiye Enerji Zirvesi başladı



 

Enerji Ekonomisi

ENERJİ ELEKTRİK DAĞITIM ELEKTRİK TİCARET ELEKTRİK ÜRETİM YENİLENEBİLİR ENERJİ