Enerji Bakanı Bayraktar TAZİYE yayınladı!

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, konuşması sırasında rahatsızlık geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, vefat etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda konuşması sırasında rahatsızlık geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, vefat etti. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bitmez'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

 

''Başsağlığı diliyorum''

Alparslan Bayraktar - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı

- ''TBMM Genel Kurulu’nda konuşması sırasında rahatsızlık geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Sn. Hasan Bitmez’in vefatını derin bir teessürle öğrendim.''

- ''Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Saadet Partisi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.''

 

Hasan Bitmez kimdir? (28. Dönem Kocaeli Milletvekili)

- Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi.
- Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Üyesi.

Giresun – 1969,  Salih,  Zehra.

Yönetici; Lise öğrenimini Gebze İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesini bitirdi.

Gebze İmam-Hatip Lisesi Mezunlar Derneği, Millî Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Dergisi, International Islamic Federation of Student Organizations, International Youth Form, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda kuruculuk ve başkanlık görevleri başta olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptı.

İslam Birliği Araştırmaları Merkezi Başkanı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı,  Seçim İşleri Başkanıdır. Arapça ve İngilizce bilen Bitmez, evli ve 1 çocuk babasıdır.

(Kaynak: TBMM).

(enerji ekonomisi)

enerji bakanı Hasan Bitmez enerji ekonomisi