'Endüstriyel Çatılarda Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulama' semineri - İZMİR!

TAKİP ET

'GENSED'in bugüne kadar il il gezerek 17 ilde gerçekleştirdiği 'Endüstriyel Çatılarda Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulama' seminerlerimizin 18. sini KOSBİ-İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nin işbirliği yapılacak.

GENSED, duyuru yaptı...

GENSED: 'GENSED
olarak bugüne kadar il il gezerek 17 ilde gerçekleştirdiğimiz “Endüstriyel Çatılarda Güneş Enerji Santrali (GES) Uygulama” seminerlerimizin 18. sini KOSBİ-İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliği ile 20 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 13:00-17:00 arasında İzmir ilimizdeki Kemalpaşa Özel Kocatürk Koleji Konferans Salonunda düzenleyeceğiz.

AB Yeşil Mutabakatı kapsamında 2023’ten itibaren İhracatçı firmalara uygulanacak Sınırda Karbon düzenlemeleri, 2022 yılında artan Elektrik fiyatları ve Lisanssız GES yatırımlarının 4.Bölge Teşvikleri kapsamına alınması GES yatırımlarına ilgiyi oldukça arttırmıştır. Bu kapsamda, seminerde teşvikler, sınırda karbon vergisi, mevzuattaki son düzenlemeler, GES’lerde finans ve ürün seçimleri konuları detaylı olarak işlenecektir. 

Covid-19 tedbirleri kapsamında, Fiziki ortamda gerçekleşecek seminerimize katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunludur. Katılmak isteyenlerin aşağıdaki linkte bulunan kayıt formunu doldurması rica olunur.
 

- Seminerin için Ptıklayınız...

KAYIT FORMU için lütfen tıklayınız...

 

Endüstriyel Çatılarda Güneş Enerji Santrali GENSED Enerji Ekonomisi AB Yeşil Mutabakatı