Enerji Ekonomisi'de var: En Popüler 10 Tüketici Trendi - Ericsson ConsumerLab Raporu!

TAKİP ET

Rapor...

En Popüler 10 Tüketici Trendi!

- Harcamalardan Kısmak: Dijital hizmetler, tüketicilerin dengesiz iklim koşullarında gıda, enerji ve seyahat masraflarını kontrol altına almasını sağlayacak. Teknolojilere hızla adapte olan şehirlilerin yüzde 60'ından fazlası, gelecekte geçim masrafının daha da yükselmesinden endişe duyuyor.

- Kesintisiz Bağlantı: Şiddetli hava olayları arttığı takdirde, güvenilir ve aksaklıklara dayanıklı internet bağlantısının önemi de bir o kadar artacak. Teknolojileri hızla benimseyen şehirlilerin yaklaşık yüzde 80'i, 2030'lu yıllara gelindiğinde doğal afetler sırasında en uygun kapsama alanlarını gösteren akıllı sinyal konumu belirleyicilerin olacağını düşünüyor.

- Acelesiz Mobilite: İklim düzenlemeleri ve enerji verimliliği kavramlarının  anlam değiştirmesiyle, esnek olmayan iş yapış biçimleri  geçerliliğini yitirebilir. Araştırmaya katılanların yaklaşık yüzde 68'i, faaliyetlerini planlarken optimum zaman verimliliğini değil, optimum enerji maliyetini temel alan planlayıcıları tercih edeceklerini dile getiriyor.

 

haberin tamamını okumak için tıklayın...

 

enerji ekonomisi

Tüketici Trendleri