EMO Genel Kurul yapıyor!

TAKİP ET

-Pandemi nedeniyle geçen dönemlerden farklı olarak Genel Kurul çalışmalarına 1 gün ayrılacak ve ertesi gün yapılacak seçimlerle çalışmalar tamamlanacak. Bu nedenle Genel Kurul öncesinde 20-21 Ağustos tarihlerinde iki gün boyunca delegelerin görüşlerini dile getirebilecekleri çevrimçi toplantı düzenlenecek. 

AYRINTILAR

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO)'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle: Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği`ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası  (EMO) 47. Olağan Genel Kurulu, Anadolu Otel Esenboğa Termal`de 22 Ağustos 2020 günü toplanacak. Genel Kurul ilk günkü çalışmaların ardından 23 Ağustos Pazar günü aynı yerde yapılacak seçimlerle tamamlanacak. Genel Kurul`un ilk gününde kaçak elektrik kullanımına karşı verdiği mücadelede hain bir saldırı ile aramızdan alınan EMO Üyesi Hasan Balıkçı anısına düzenlenen Onur Ödülü, bu dönemki sahibi gazeteci-yazar Çiğdem Toker`e verilecek.

EMO Genel Kurulu`nun geçen dönemlerden farklı olarak iki gün değil, tek gün yapılacak olması nedeniyle, video konferans yöntemiyle 20-21 Ağustos 2020 tarihlerinde iki gün boyunca delegelerin çevrimiçi (online) katılım sağlayabilecekleri toplantı gerçekleştirilecek.

EMO Genel Kurulu, 22 Ağustos Cumartesi günü Divan`ın oluşturulması, Anıtkabir Çelenk Heyeti`nin belirlenmesi ve EMO Yönetim Kurulu Başkanı Gazi İpek`in açılış konuşmasıyla çalışmalarına başlayacak. Konuklara söz verilmesinden sonra komisyonlar oluşturulacak ve 46. Dönem Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Mali Rapor, Denetleme Kurulu ile Onur Kurulu çalışma raporlarının sunulmasıyla Genel Kurul gündemi doğrultusunda çalışmalarına devam edecek. Bu raporların görüşülmesi ve 46. Dönem Yönetim Kurulu`nun aklanmasının ardından 2020-2021 EMO bütçeleri görüşülecek. Genel Kurul gündemi kapsamında Ana Yönetmelik ve yönetmelik değişiklikleri, komisyon raporları, önergelerin de görüşülmesinin ardından EMO Yönetim Kurulu; Onur Kurulu, EMO Denetleme Kurulu, TMMOB delegeleri asıl ve yedek adayları ile TMMOB kurullarına önerilecek adaylar belirlenecek ve genel kurul seçimleri öncesi çalışmalarını dilek ve öneriler ile tamamlayacak. EM

emo elektrik mühendisleri odası