ELEKTRİKLİ araç şarj hizmeti alanında dünyanın ilk 'Token'ini hizmete sundu!

TAKİP ET

FullCharger, elektrikli araç şarj hizmeti alanında dünyanın ilk 'Token'ini hizmete sundu. Ayrıntılar...

Elektrikli şarj istasyonu alanında Türkiye’de sektörün kurucusu ve ilk şirketi olan FullCharger, dünyada bir ilki daha gerçekleştirdi ve elektrikli araç şarj hizmetleri alanında ilk “Token”in sahibi oldu.

 

BNB blokzinciri üzerinde BEP-20 standartlarında üretilen, değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan FCTR Token; kullanıcılarına sunduğu fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecek.

FCTR Token nitelik olarak bir sadakat puanı olarak çalışmakla birlikte aynı zamanda kripto varlık borsalarında işlem görecek. Aynı zamanda FCTR Token, farklı dönemlerde yapılacak kampanyalarda ücretsiz olarak kazanılabilecek, kripto varlık alım-satım platformlarından satın alınabilecek.

 

mobil uygulama üzerinden birçok işlem gerçekleştirilebilecek!

FCTR Token ile; mobil uygulama üzerinden birçok işlem gerçekleştirilebilecek. Bunlar arasında, anlaşmalı yakın otoparkı bulma, rezervasyon ve indirim, vale servislerinde ödeme yapma, araç̧ kiralama şirketlerinde avantajlı fiyatlara erişme, en yakındaki araç̧ paylaşım şirketi araçlarına uygun fiyata erişim fırsatı, oto yıkama servislerine indirim paketi, güvenli teknik servislerde garantili bakım ve tamir hizmeti, orijinal yedek parçaları ekonomik şekilde satın alma fırsatı, ‘Melek Araç̧’ ile yolda ve yerinde şarj ve yaygın yol yardım kolaylığı yakalama şansı, kısa süreli ve güzergâha dayalı kasko poliçesi edinme, öncelikli ve indirimli ekspertiz ve değerleme şansına sahip olunabilecek.

 

enerji ekonomisi

ELEKTRİKLİ araç şarj hizmeti Melek Araç yerinde şarj