'Elektrik Tüketim Hesaplama' - Cep telefonundan fırına!

TAKİP ET

Ne kadar elektrik tüketiyor? LED TV, buzdolabı, Çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, ütü, saç kurutma, klima, fırın, mikrodalga fırın, laptop, aspiratör, elektrikli kalorifer, telefon şarjı, kettle, tost makinesi, led ampul, klasik ampul, çamaşır kurutma makinesi.

Sürekli artan enerji fiyatları, son dönemde dünya gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Ve tabi Türkiye'de de ilk gündem maddesi, enerji fiyatları.

Enerji giderlerinin başında da elektrik geliyor. Elektrik artık; cep telefonundan klimaya, günün 24 saati hayatın içinde. Peki, cep telefonundan klimaya kullandığımız elektrikle çalışan cihazların ne kadar elektrik tükettiğini biliyor musunuz? İşte ayrıntılar.

 

Elektrik aboneleri için

CK Enerji; milyonlarca elektrik abonesinin merak ettiği 'Elektrikli aletlerin elektrik tüketimini hesaplamak için' hazırladığı hesap makinesini, abonelerin hizmetine sundu.  

Evde kullanılan elektrikli cihazlar: LED TV, buzdolabı, Çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, ütü, saç kurutma, klima, fırın, mikrodalga fırın, laptop, aspiratör, elektrikli kalorifer, telefon şarjı, kettle, tost makinesi, led ampul, klasik ampul, çamaşır kurutma makinesi.

 

Elektrik Tüketim Hesaplama

Adım adım hesaplama: Evinizde kullandığınız cihazların ne kadar elektrik tükettiğini hesaplamak için, aşağıdaki linke tıklayınız. Açılan pencerede istediğiniz cihazların üzerine tıklayıp 'Hesapla' butonuna basınız. 

 

- tıklayın...

 

Enerji Ekonomisi

elektrik tüketimi hesaplama elektrik fatura hesaplama enerji tüketimi hesaplama enerji ekonomisi ne kadar elektrik tüketiyor