Elektrik malzemesi alacak - ÇAYKUR!

TAKİP ET

ÇAYKUR (Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü) elektrik malzemesi almak için ihale duyurusu yaptı.

ÇAYKUR (Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü) elektrik malzemesi almak için ihale duyurusu yaptı. ÇAYKUR ihale ilanı, bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı (16 Aralık 2022 Cuma hünkü Resmi Gazete İhale İlanları).

 

ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünden:
1- Teşekkülümüz ihtiyacı olan 73 kalem elektrik malzemeleri, %20 artar - azalır toleranslı olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2- Bu işe ait şartnameler, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, RİZE adresinden 150,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir.
3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 09.01.2023 günü saat 14:00’e kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Evrak Kayıt Bürosu - Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14:00’de açılacaktır.
4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
6- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 7- Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme
bedelinin KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.
8- Kısmi teklife açıktır.(İstekliler en az bir kalem malzemenin tümüne teklif vermek
koşuluyla kalem bazında kısmi teklif verebilirler)
9- İhale Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı
Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz 

 

Enerji Ekonomisi

ÇAYKUR ihale elektrik malzemesi ihalesi ÇAYKUR