Elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yaptı - TEİAŞ!

TAKİP ET

TEİAŞ, İran'dan doğal gaz kesintisinin başlaması nedeniyle elektrik kesintileri yapılacağını açıkladı. Hangi kullanıcılara kısıntı uygulanacağını, TEİAŞ ve Elektrik Dağıtım Şirketleri (EDAŞ)'lar duyuracak.

Elektrik kesintileri

Doğal gaz kısıntısı nedeniyle 'mesken ve ticarethaneler' hariç, elektrik kesişntileri başlıyor. TEİAŞ, kesintilerle ilgili yeni açıklama yaptı. 

 

Kesintileri Dağıtım Şirketleri ve TEİAŞ duyuracak

TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim AŞ), 'Kullanıcılara Program Dahilinde Elektrik Kısıntısı Uygulanması Hakkında' başlıklı duyurusunu aşağıda okuyabilirsiniz.
TEİAŞ: 'Ağrı ili Gürbulak giriş noktasından Ülkemize gelen doğalgaz iletim hattının İran tarafında kalan arızasından dolayı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrallerine gaz kısıntısı uygulanacağından, elektrik arz talep dengesinin sağlanması maksadıyla gerek iletim sistemine gerek ise dağıtım sistemine bağlı mesken ve ticarethane harici kullanıcılara program dahilinde kısıntı uygulanacaktır. Hangi kullanıcılara kısıntı uygulanacağı ve kısıntı miktarı ile ilgili, Dağıtım Şirketleri ve Teşekkülümüz tarafından bilgilendirme yapılacaktır.'

Elektrik tüketimi - Elektrik üretimi ve Elektrikler kesilir mi?


 

Enerji Ekonomisi

elektrik kesintileri elektrik doğal gaz kesintisi doğal gaz edaşlar Ağrı ili Gürbulak giriş noktası