ELDER - 'Başvurular Temmuz...'

TAKİP ET

ELDER: EPDK & ELDER ve İTÜ ARI Teknokent olarak güçlerimizi birleştirerek enerji sektörüne değer yaratmak için inovatif teknolojiler geliştiren girişimleri Enerjim Sensin Programı'na bekliyoruz.

ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği): EPDK & ELDER ve İTÜ ARI Teknokent olarak güçlerimizi birleştirerek enerji sektörüne değer yaratmak için inovatif teknolojiler geliştiren girişimleri Enerjim Sensin Programı’na bekliyoruz.

 

Ayrıntılar...

ENERJİM SENSİM PROGRAMI

1 milyon TL nakit ödül seni bekliyor. Enerjim Sensin Programı’na, enerji sektörüne inovatif ve teknolojik çözümler sunacak girişimin ile katıl.

Enerji sektörünün sürekli gelişen ve değişen yapısındaki sorunlara inovatif çözümler üreten, gelişmelere hızlıca adapte olan girişimleri sektöre kazandırmak üzere çalışmalar gerçekleştiren Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz iş birliğinin kapsamını genişlettik. Enerjim Sensin Programı’nda EPDK & ELDER ve İTÜ ARI Teknokent olarak güçlerimizi birleştirerek sektöre değer yaratmak için enerji alanında inovatif teknolojiler geliştiren girişimleri bu programa bekliyoruz.

 

Başvuru tarihleri: Temmuz - Ağustos 2022

 

Programda Seni Neler Bekliyor?

İTÜ Çekirdek #Enerji Programı ile girişimciler yenilikçi iş fikirlerini elektrik dağıtım sektörüne tanıtma fırsatı yakalayacak. Program kapsamında seçilen girişimler, İTÜ Çekirdek’te girişimini ticarileştirmeye yönelik eğitim ve seminerler; pazarlamadan finansa, satıştan insan kaynağına kadar 500’den fazla alanında uzman mentor, prototipini geliştirmek için Ar-Ge fonu ve laboratuvar altyapısından yararlanabilecekler. Ayrıca, potansiyel müşterilerle bir araya gelme, ulusal ve uluslararası bağlantılara erişim, global fuar, etkinlik ve hızlandırma programlarına katılım sağlanması, yatırım imkânı ve desteği gibi çeşitli avantajlar ve desteklerden yararlanma imkanı bulacaklar.
Program sonunda başarılı olan enerji girişimlerini, Enerjim Sensin Demo Gününde 600 bin TL nakdi ödül ve Big Bang Startup Challenge’da 400 bin TL nakdi ödül bekliyor. Ayrıca, Enerjim Sensin jürisinde seçilen enerji girişimleri Big Bang Startup Challenge sahnesindeki 458 milyon TL’lik ödül havuzundan da faydalanabilecek.

 

Program Takvimi

 

Kategori Paydaşları

 

ENERJİ EKONOMİSİ

İTÜ ARI Teknokent EPDK - ELDER ENERJİM SENSİM PROGRAMI BAŞVURU ENERJİ EKONOMİSİ Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği