EGD: Sermaye Piyasaları...

TAKİP ET

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), 'Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB)' Yarışması konulu duyuru yaptı.

AYRINTILAR

Enerji Ekonomisi - EGD'nin '5. TSPB Sermaye Piyasaları Basın Ödülleri Adaylarının Tespiti Hakkında' başlıklı duyurusu şöyle: Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) olarak, s ermaye piyasalarının gelişmesine ve bilinirliğinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreni’nin bu yıl beşincisini düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getirilen 5. TSPB Sermaye Piyasaları Ödüllerinde, TSPB üyelerinin başarılarının nicel ve nitel değerlendirildiği çeşitli kategorilerin yanı sıra, üye faaliyetlerinin ve sermaye piyasasının gelişimine katkı sağlayan basın yayın organlarını değerlendiren “Sermaye Piyasaları Basın Ödülleri” kategorisi yer alıyor.
Basın ödülleri kapsamında, gerçeklik, yenilikçilik, sosyal farkındalık, özgünlük ve etik gibi kriterler göz önünde bulundurularak, kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayıp sermaye piyasasına ve topluma fayda sunan basın yayın organları ödüllendiriliyor.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda sermaye piyasası yazarı, TV programı ve haberi olmak üzere 3 kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Aşağıdaki kategorilerde yer alan ödül sahipleri, medya mensuplarının katılımıyla belirlenecek.
1. Sermaye Piyasası Yazarı Ödülü (3 köşe yazarı ismi)
2. Sermaye Piyasası TV Programı Ödülü (3 program ismi)
3. Sermaye Piyasası Haberi Ödülü (gazete ve internet haberlerini kapsamaktadır. 3 haber ve muhabir/editör ismi)
Bu kapsamda, yukarıda yer alan her bir kategoride tüm mecralarda Ocak-Aralık 2019 dönemi içinde, başarılı bulduğunuz ve beğendiğiniz yazar, program ve haber (görseli/linki ile birlikte) önerilerinizin, 31 Temmuz 2020, Cuma akşamına kadar odul@tspb.org.tr adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarım.'

TSPB açıklaması, Genel Sekreter İlkay Arıkan imzasıyla yapıldı. 

egd tspb sermaye piyasaları