Doğal gaz aboneleri: Bunu bilmelisiniz!

TAKİP ET

Evet doğal gaz aboneleri, bunu mutlaka bilmelisiniz. Çünkü, önümüz son bahar ve kış. az kullanacağız ve daha çok kapalı alanlarda kalacağız (Ev – iş yeri). Konu ‘Havalandırma Menfezleri’. İşte ayrıntılar…

HAVALANDIRMA MENFEZLERİ MUTLAKA AÇIK OLMALI: ÇÜNKÜ…

Evet doğal gaz aboneleri ya da tüketiciler; bunu mutlaka bilmelisiniz. İşte bilinmesi gereken o önemli konu: Doğal gaz Havalandırma menfezleri mutlaka açık olmalıdır. Çünkü: Doğal gaz havadan daha hafif olduğu için gaz kaçağı – sızıntısı durumlarında gaz, mekanın – ortamın tavan kısmında birikir. Havalandırma menfezleri de, tavanda – yukarda biriken gazın dışarı atılmasını sağlar. Bu şekilde de, hayat kurtarmış olur. Bu nedenle de ve özellikle soğuk havalarda HAVALANDIRMA MENFEZLER mutlaka açık tutulmalıdır (Bazı aboneler, soğuk gelmesin – ortam sıcak olsun diye bu menfezleri kapatabiliyor). Bu önemli bilgi paylaşımını, doğal gaz dağıtım şirketlerinden Enerya yaptı.

TAKİP ETMELİ

Öte yandan enerji şirketleri (Elektrik, Akaryakıt, doğal gaz, LPG), son dönemde abonelere – tüketicilere yönelik önemli bilgi – tasarruf önerileri paylaşımı yapıyor. Enerji şirketlerinin haber ve sosyal medya paylaşımlarını takip etmekte fayda var (Kaynak: https://tuketicitv.com/dogal-gaz-aboneleri-bunu-bilmelisiniz/ )

ENERJİ EKONOMİSİ

havalandırma menfezleri