Daikin - Nefes Aldıran İndirimli Hava Temizleme Cihazı Kampanyası!

TAKİP ET

Kış mevsimine yaklaşırken kapalı mekanlarda geçirdiğimiz zaman giderek uzuyor ve iç hava kalitesinin daha da önemli olacağı bir dönem başlıyor. Avrupa'da 50. yılını kutlayan ve Japonya'da 100. yılını kutlayacak olan iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, kullanıcılarının soğuk kış günlerinde kaliteli iç ortam havasına sahip olması için bir kampanya başlattı.

Kış mevsimine yaklaşırken kapalı mekanlarda geçirdiğimiz zaman giderek uzuyor ve iç hava kalitesinin daha da önemli olacağı bir dönem başlıyor. Avrupa'da 50. yılını kutlayan ve Japonya'da 100. yılını kutlayacak olan iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, kullanıcılarının soğuk kış günlerinde kaliteli iç ortam havasına sahip olması için bir kampanya başlattı. 24 Kasım 2023’e kadar geçerli kampanya kapsamında iç hava kalitesini artırmaya yardımcı olan hava temizleme cihazlarında özel indirimler sunuluyor.

 

Havaların soğumasıyla açık havada geçirdiğimiz zaman kısalmaya, kapalı mekanlarda kalma süremiz artmaya başladı. Bu durum; evlerimizdeki hava kalitesinin bizi daha fazla etkileyeceği anlamına geliyor. Dünya nüfusunun neredeyse yarısı hava kalitesinin iyi sayılmadığı bölgelerde yaşıyor. Uzmanlar, hava kirliliği ile ilgili tehlikenin iç mekanlarda açık hava mekanlarından daha ciddi boyutlarda olduğu konusunda uyarıyor. Kötü iç hava kalitesi, akut sağlık problemlerine yol açarken, bedenin zindeliğini kaybetmesine ve konsantrasyon eksikliği gibi sorunlara neden oluyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün istatistikleri standartların altındaki iç hava kalitesi nedeniyle yılda 4,3 milyon insanın yaşamını kaybettiğini gösteriyor. Yaşadıkları mekanlarda temiz hava solumak isteyen tüketiciler, hem hava hava kalitesinin düşmesi hem de soğuk olması nedeniyle dış ortam havasını sirkülasyon için sürekli kullanamıyor, bu da tüketicileri iç ortamda bir çözüm bulmaya itiyor.

Uzmanlar, kapalı mekanlarda kaliteli ve doğru bir hava solumak için HEPA filtresi olan hava temizleme cihazlarının kullanılmasını öneriyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarını yakından takip eden iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin, yeni kampanyasıyla bu konuda kullanıcılarına destek oluyor.

 

Daha Temiz Hava, Daha Uygun Fiyata!

Kampanya kapsamında MC30Y, MC55W ve MCK55W hava temizleme cihazlarında özel indirimler uygulanıyor. MC30Y cihazı 8.940 TL yerine 6.799, MC55W cihazı 12.900 TL yerine 6.999 ve MCK55W cihazı 16.980 TL yerine  8.999 TL’ den satın alınabiliyor. 24 Kasım’a kadar geçerli kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler; daikin.com.tr üzerinden ve Daikin bayilerinden yapılacak alışverişler ile avantajlı fiyatlardan hava temizleme cihazına sahip olabiliyorlar.

 

 

 

tüketici kampanya haberleri

tüketici kampanya haberleri