Çevrim İçi Hidrojen Çalıştayı - 23 Mart!

TAKİP ET

Çevrim İçi Hidrojen Çalıştayı, dünyanın dört bir yanından en iyi H2 uzmanlarının ve hidrojen pazarındaki kilit aktörlerin bulunacağı, kesintisiz 24 saat sürecek, etkileşimli etkinlik olarak planlandı.

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya şirketlerinden Parker Hannifin, 23 Mart 2023'teki Çevrim İçi Hidrojen Çalıştayı'nda gezegenimizi daha temiz bir yer hâline getirmeye yardımcı olacak H2 uygulamalarını ve teknolojilerini tanıtacak.

 

ayrıntılar...

Parker hidrojen uzmanlarından oluşan bir panelde, filtrasyonla ilgili zorluklar ve PEM yakıt hücrelerine yönelik çözümler, elektrolizör optimizasyonu, ayrıca yakıt dolum sistemlerinde sızıntıları en aza indirme konularında konuşulacak ve soru-cevap biçiminde bir bölüm de olacak (23 Mart). 

Çevrim İçi Hidrojen Çalıştayı, dünyanın dört bir yanından en iyi H2 uzmanlarının ve hidrojen pazarındaki kilit aktörlerin bulunacağı, kesintisiz 24 saat sürecek, etkileşimli bir etkinliktir. Bu heyecan verici sanal buluşma; hidrojen pazarındaki 10.000'den fazla çalışanı, 150'nin üzerinde konuşmacıyı ve 50'den fazla katılımcı firmayı bir araya getirecek.

Parker, hidrojen inovasyonuna ilham vererek ve müşterilerine karmaşık üretim, nakliye, depolama, dağıtım ve araçta kullanım ihtiyaçlarını karşılayan ve yenilenebilir enerji kaynaklarının daha yaygın ve hızlı bir şekilde benimsenmesini sağlayan geniş bir ürün portföyü sağlayarak bir ilke imza atıyor. En yeni H2 uygulamalarının bu sektörde veya diğer sektörlerde emisyonları nasıl azaltabileceğini, verimliliği nasıl artırabileceğini keşfetmek veya büyüme fırsatlarını yakalamak için etkinliğe katılabilirisniz (Kaarst, Almanya).

 

katılım için link...

https://www.hydrogen-online-workshop.com/

enerji ekonomisi

 

Parker Hannifin Çevrim İçi Hidrojen Çalıştayı hidrojen çalıştayı hidrojen inovasyonu