Çatı tipi 'Güneş Enerjisi Santrali' kurulum ihale ilanı!

TAKİP ET

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ''1 adet güneş tipi enerji santrali alımı ihale edilecektir'' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

Güneş enerjisi ihale ilanı: Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ''1 adet güneş tipi enerji santrali alımı ihale edilecektir' başlıklı ihale duyurusu yaptı. 
 

ayrıntılar...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri
Koordinatörlüğü
'nün ''1 adet Çatı Tipi Güneş Enerji Santrali alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü maddesi (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 01.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 20/f maddesine göre Pazarlık Usulü ile ihale edilecektir.'' konulu ihale ilanı, bugünkü Resmi Gazete ihale ilanları bölümünde yayınlandı. 

''1 adet güneş tipi enerji santrali alımı ihale edilecektir' başlıklı ihale ilanı ayrıntıları için, resmi gazete ihale ilanları (duyuruları) bölümüne bakılabilir (12 Aralık 2023 tarih ve 32409 sayılı Resmi Gazete 'Arırma, Eksiltme ve İhale İlanları bölümü). Ya da ayrıntılar için aşağıdaki linke tıklanabilir. 

 

güneş enerjisi ihalesi ayrıntıları için link...

Güneş enerjisi santrali kurulumu ihalesi ayrıntıları için link...

https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2023/12/20231224-3-11.pdf

 

enerji ihale duyuruları - enerji ekonomisi

 

resmi gazete ihale ilanları resmi gazete ihale duyuruları enerji ihale duyuruları