Boeing Ankara'da girişimcilik dersi verecek

TAKİP ET

Havacılıkta dünya devlerinden Boeing'in Türkiye'de yürüttüğü eğitim programlarından ikincisini, gençleri daha girişimci kılmak ve bu alanda yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla Ankara'da yapıyor. Hackhathon olarak adlandırılan yuvarlak masa workshoplarıyla yürütülecek programda, öğrenciler havacılık alanındaki fikirlerini yarıştırabilecekler. 

Havacılıkta dünya devlerinden Boeing’in Türkiye’de yürüttüğü eğitim programlarından biri olan ve geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Airpreneurs programının ikincisi gençleri daha girişimci kılmak ve bu alanda yeni fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamak için yine Türkiye Girişimcilik Vakfı iş birliğiyle yeniden yola çıktı.

Programın Ankara durağında Boeing Türkiye Genel Müdürü Ayşem Sargın ile Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül’ün katılımıyla gerçekleştirilecek. Hackhathon olarak adlandırılan yuvarlak masa workshoplarıyla yürütülecek programda, öğrenciler havacılık alanındaki fikirlerini yarıştırabilecekler. 

Boeing Türkiye Airpreneurs programı 23 Mart 2018 tarihinde Ankara'daki Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı'nda yapılacak.

elektrikli oto TOGG elektrikli TOGG kar testinde elektrikli oto Enerji Ekonomisi