BİLİYOR MUSUNUZ? Elektrikli şehir otobüsü eCitaro'nun AR-GE faaliyetlerinin Mercedes-Benz Türk AR-GE Merkezi...

TAKİP ET

-Mercedes-Benz’in, elektrikli şehir otobüsü eCitaro’nun AR-GE faaliyetlerinin Mercedes-Benz Türk AR-GE Merkezi tarafından yürütüldüğünü biliyor musunuz?

AYRINTILAR!
Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bilgi paylaşımı şöyle: 'Mercedes-Benz’in, elektrikli şehir otobüsü eCitaro’nun AR-GE faaliyetlerinin Mercedes-Benz Türk AR-GE Merkezi tarafından yürütüldüğünü biliyor musunuz?

Körüklü ve Solo olarak farklı uzunluklarda, farklı güç seviyeleri ve menzil sunabilen eCitaro şehir otobüslerinin karoserisi, dış kaplamaları, iç donanımı, belirli elektrik kapsamları ve diyagnoz sistemleri Türkiye’ye emanet edildi. eCitaro’nun yol testleri, ekipman ve kilometre dayanım testleri ile birçok donanım ve altyapı çalışmaları Hoşdere Otobüs AR-GE Merkezi’nin sorumluluğunda yapıldı.

#MercedesBenzTürk AR-GE ekibinin patentli ürünlerinin kullanıldığı eCitaro için, Hoşdere’de ayrıca OMNIplus ON drive akıllı telefon uygulaması geliştirildi. Çevreci ulaşım çözümlerine yönelik ürünlerimizle geleceğe ve teknolojiye #güçkatıyoruz.'

ENERJİ EKONOMİSİ

mercedes-benz türk a.ş. elektrikli şehir otobüsü