Best of Sales Awards Başvuruları Başladı!

TAKİP ET

Satış alanında üstün performans sergileyen proje, uygulama ve yaklaşımları ödüllendirmek üzere bu sene SALES NETWORK tarafından 3’üncüsü düzenlenen Best of Sales Awards (BOSA) ödülleri için başvurular başladı. Son başvuru tarihinin 9 Nisan olduğu #BOSA2021 ödülleri 26 Mayıs’ta sahiplerini bulacak.
AYRINTILAR

Satış fonksiyonunun, gençlerin ve kadınların kariyer tercihinde öncelikli konuma gelmesi misyonuyla faaliyetlerine devam eden SALES NETWORK Topluluğu’nun, satış fonksiyonunun şirket performansına olan katkısının görünür kılınması ve yüksek değer yaratan yaklaşımların ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Best Of Sales Awards için başvurular başladı. 

#BoSA2021 başvuru süreçleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://salesnetwork.net/best-of-sales-awards-2021/ adresinden ulaşılabilirken adaylar yönlendirmeleri takip ederek, başvurularını en geç 9 Nisan 2021 tarihine kadar awards@salesnetwork.net adresine göndererek gerçekleştirebilecek.  

#BoSA2021 ile satış ekosistemine ilham olacak projelerin ödüllendirildiğinin altını çizen SALES NETWORK Topluluğu’nun kurucusu Ergün Güler: “Her yıl SALES NETWORK Summit kapsamında gerçekleştirdiğimiz Best of Sales Awards #BoSA2021 ödül programını pandeminin de etkisi ile bu yıl tümüyle ve kalıcı olarak ayrı bir organizasyona dönüştürdük. #BoSA2021 Gala Gecesi'ni 26 Mayıs akşamı fiziksel olarak açık alanda, Summit'i ise yine fiziksel olarak 6-7 Ekim'de TİM Show Center'da gerçekleştireceğiz. Katılacak adaylara bol şans dilerim” dedi.

2020 yılı içinde belirlenen 11 kategoride başarılı işler yaptığını düşünen ve bunu rakamsal olarak iş sonuçları ile ortaya koyabilecek tüm sektörlerden şirketlerin katılabildiği Best of Sales Awards #BoSA2021 ‘in jüri üyeleri arasında birbirinden değerli isimler yer alıyor:

Murat Yeşildere, BoSA Jüri Başkanı, Egon Zehnder Kıdemli Ortak

Alp Önder Özpamukçu, TAMPF (Federation of Shopping Centers and Retailers) Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Perakende Sektör Meclisi Başkanı

Bora Alçı, Argus Growth Agency Kurucu

Cem Rodoslu, Rodoslu Marketing Solutions Kurucu

Didem Şekerel Erdoğan, Nielsen Analitik Danışmanlık Kıdemli Başkan Yardımcısı (APAC-EEMEA Bölgesi) ve NielsenIQ Türkiye Genel Müdürü

Erkan Tozluyurt, TEM Yönetim Geliştirme Hizmetleri Kurucu Ortak

Selen Kocabaş, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Stratejik Danışman

Başvuru süreci 9 Nisan tarihine kadar devam edecek

#BOSA2021 için son başvuru tarihi 9 Nisan olurken ödüller 26 Mayıs’ta gerçekleştirecek galada sahiplerini bulacak. Best of Sales Awards #BoSA2021 ödüllerinin kategorileri ise şöyle sıralanıyor:

Satış Performansı

Satışta Teknoloji ve İnovasyon Uygulaması

Satışın Dijitalleşmesine Katkı Yapan Tedarikçi

Kanal Geliştirme

E-Ticaret Uygulaması

Ticari Pazarlama Uygulaması

Müşteri Deneyimi

Satış Ekosistemini Geliştiren Start-up

Satışta IK Uygulaması

Satışta Kadının Güçlenmesi

Kurumsal İyilikEnerji Ekonomisi

 

best of sales awards